Gzmpyrz Kızlar 2. Hamileliğim 30 haftalık hamileyim yaklaşık 1.5 aydık vajina kemiğimde ağrı acı var bazen yataktan kalkamıyorum yürüyemiyorum siz bu durumu nasıl çözdünüz
ebrue66r Gzmpyrz 25. Haftamdayım 1 aydır benimde öyle bebeğin başı aşağıda olduğu için baskı yapıyor dedi ömrümde ilk defa rahim kemiği ağrısı yasadım magronm verdi çok yorulunca temizlik yapınca ağrıdan duramıyorum
Edanurta Gzmpyrz cati agrisi biz de de oluyor erkek annesiyim cocuk baski yaptikca agri cogalirmis arastirdim kemik hareket eden bi kemik degilmis hamilelikte olurmus genisleme ondan dolayiymis biz son zamanlardayiz hala agriyor dusa girince hafifliyor az da olsa
Nurcin Gzmpyrz benim de var.. ördek 🦆 oldum iyice… Dr bebek dönmüş ondan olabilir dedi. Ama ilaç vs vermedi..
Defne_Eva 30 haftalık oldum 2 aydan fazladır aynı ağrılar bende de var çatı ağrısı deniliyor galiba buna 2 oğlumda da bir kere böyle ağrı yaşamadım kızım canım kızım bunu yaşattı merak ettim senin de kızın mı olucak
Gzmpyrz Defne_Eva evet canım kız benimki de 😂 bazen yere oturduğum da da oluyor kalktığımda kemiğim kırılacak gibi bir acı oluyor ağlıyorum bile
Gzmpyrz ebrue66r bende magnorm kullanıyorum daha önce bebeğin başı biraz aşağıda demişti doktor sonra normal dedi ama o acıları yaklaşık 20.haftadan beri çekiyorum iş yaptığımda fazla oluyo ama çok oturmaktan da oluyo geçmiyo
vgc Aynen bende de vajina kemiği ağrısı var çömeldiğimde falan baskı yapıyor özellikle alaturka tuvalet kullanırsam zorlanıyorum