GriMavi Tubanurrr25 benimde ilk gebelik erkek Allah kalbime göre verdi şükür🧿😇 Erkek bebekte cok belirti yaşanmıyor heralde Yada ben öyleyim sanırım bilmiyorum 29. Haftadym
hdemirr86 Tubanurrr25 Benim de ilk gebeliğim. 12. Haftada yüksek ihtimal demişti doktorum, 16’da netleşti erkek olduğu. Şimdi 23+4’üz.
bilginsmomm Tubanurrr25 hahah teşekkür ederim evet normal doğum 🤰 yarın kontrolümüz var beyefendinin gelmeye niyeti yoksa haftaya suni sancı ile doğum başlatılacak🤷🏻♀️💖
FFunda00 Banada 13 haftada pipi dedi erkek dedi 17 de gidicem bakalım kiz minerkek mi 3 bebegim ikisi kiz jnsalah bu ekrke olur
FFunda00 Arkadaskm da dedi aynisini bu yil erkek bebek yoli dedi bakalim 13 de erkek dedi bana degisirmi
FFunda00 Cnm 13 6 da pipi var erkel dedi bana da 17 de gidcegim bakalim erkek mi ozele gitmiştim kiz ile karışır diolar ama
FFunda00 Allah yardımcın olsjn canim ilk kizimda suni verdiler bana su gibi doğum olur insallah kizlar erken gelir oglanlar gec gelir diolar
FFunda00 Iki kiizimda anladim gebeligimi suan 14 haftam 3 gebeligim çocuk 3 bucuk aylik olmus dktr soyledi 😂 hic mi anlamaz insan yahu ev yemellerinddn tiksin tursu ye heo byleydim
FFunda00 Degismedi galiba dimi 13 haftada bana erkek pipisi var dedi ama degisirmi bilmiuom erkeklee hemem gosterirmis kendini
FFunda00 Mahsallah nekadar erken öğrenmisnz 13 de bana erkek dedi acab yalnis mi gördü erkek bebek kendini erken gosteriyir derler
Tubanurrr25 FFunda00 evet hep öyle diyorlar ama ben doktora ısrar etsemde söylemedi tam 16 da pipi diye ultrason verdi elime 😂
_tulayb26 93Hll93 totosu hep dönüktü bana da 14. Haftada kız demişlerdi ikili testte 😂 sonea erkek dediler işte ben yine inanmadım detaylı usg bekledim onda kesinleşti gördüm göreceğimi 😂 değilse daha inanmazdım 😂😂
Tubanurrr25 _tulayb26 ayy kıyamam ya bir kız bir erkek banada 16 da erkek dediler sonra burda bi duydum değişen çokmuş bende nisan 28 detaylıya gircem aslında kız istiyordum ama erkeğe alıştırdım kendimi değişmezz inş 😂💙