Tubanurrr25 erdem_agah inş iyi anlaşırlar valla ben tüm kardeşleşi tatdım abi abla herşey var bende iyikide var hepsi ap ayrı 😘😍
erdem_agah Tubanurrr25 cok şanslısınız. Ben kız kardeşim olsun çok isterdim ayni cins ne güzel anlasirdik diyorum. Belki o yüzden oglumun erkek kardeşi olmasını cok istemistim
dentin Tubanurrr25 18+5 günlüğüz, 14.hafta gibi kız demişlerdi daha sonra erkek dediler ilk gebeliğim
susam111 Tubanurrr25 benimde ilk gebeliğim ve erkek 😍 14+3 de öğrendim . Ama değişir diyorlar sürekli heyecanımı sevincimi yaşatmıyorlar pek bana
Sibelalagoz0 susam111 canım değişme gibi bir durum yok sadece doktorlar tahminlerinde yanılıyor erkek bebeklerde tahmini yanılma payı çok çok az canim
susam111 Sibelalagoz0 bi de pipiyi gördükten sonra söylüyorlar bunu 😖 valla çok teşekkür ederim içim rahatlıyor böyle söyleyince allah herkesin evladını sağsağlim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻😘
Sibelalagoz0 susam111 12+4 haftaliğım haftaya randevum var bakalım inşallah cinsiyeti gösterir biran önce biseyler almak istiyorum🤗
susam111 Sibelalagoz0 yaaa kalbinden ne geçiyorsa o olsun 🥰 evet insan dayanamıyor biz de başladık yavaştan bakalım çok keyifli ve çok heyecanlı oluyor 😍
Canpolat Tubanurrr25 valla bakalım bi adam akıllı hareketlerini hissetsem iyi olacak 😀 konuşuyorum konuşuyorum tık yok😀 bi gece dup dup ses geliyor bide balık gibi ses o kadar 😀
Canpolat Tubanurrr25 gece sessizken içimden dup dup diye sesler geliyor hani önceden çıkan sesler değil ondan olduğunu düşünüyorum 😀
Tubanurrr25 erdem_agah evet o kadar iyi oluyorki arkadaşa ihtiyacın olmuyor ama ben abimlede cok iyim o yüzden kızda erkekde olsun istiyorum kız evlat aileye düşkündür 😍