Gzemm Merhaba annişler biliyorsunuz ki havalar baya sıcak ama buna rağmen benim ayaklarım filan çok fazla üşüyor çorapsız gezemiyorum. Bu durum tek bende mi oluyor acaba ?
Harunnisa Gzemm bende olmuyor ben yaniyorum ama vucudum buz gibi ter atiyor genetik birsey bizde ne kadar sicak olursa vucudum o kadar soguk oluyor benim kucuklugumden beri onun disinda usumuyorum
Babies16 Gzemm nekadar guzel ya.ben sicaktan isilik cikardim gunlerce deli gibi kasindim.klimadan ayri yasayamiyrm.yinede serinleyemiyrm.bence tadini cikarin
Babies16 Gzemm hm 6. Haftaysa normal o haftalarda bende oyleydim.ozamanda ocaga denk gelmisti benim.usume ve yanma konusunda cok sanssz donemler denk getrdim malesef.sizinde bimac haftaya gecer
Harunnisa Gzemm hicbir farki yok anca esime faydasi var bu sicakta buz gibi vucut ona yarar bana bir yarari yok icim yaniyor a dostlar itfaiye cagirin 😁😁😁
Gzemm YAkyol 4 gün sonra kontrol var rabbim nasip ederse bebişin kalp atışını dinliycez bide test filan yapıcaz dedi ama be testi onu söylemedi
Gzemm Babies16 valla siz böyle deyince üşümek daha iyi gibi geldi sonuçta bişeyler giyip ısınabiliyorum