Aycan01 Merhaba arkadaşlar 7+6 haftalık hamileym ilk hamileliğim pek bilgim yok vitamin ilaçları doktormu öneriyor bizmi alıyoruz tam olarak bilmiyorum doktor sadece folic asit verdi onun dışında poregestan kullanıyorum
Deletedmom7373700 Aycan01 doktor önerisine göre içmeniz gerekiyor. Zaten ilk 3 ay bildiğim kadarıyla folik dışında bişey önermiyorlar. Sonrasında Demir ve vitamin ilaçları başlıyor.
Esra_G Aycan01 doktorunuz 2. Trimesterda veriyor. İlk 3 ay sadece folikasit, sonrasında multivitamin omega demir d vit gibi artık hangisine ihtiyaç varsa veriyor. Bana ne varsa verdi şimdi 2. Trimesterdayım :)
Deletedmom_7 Aycan01 doktor öneriyor. 10. Haftama kadar folik asit kullandım.. 10 dan sonra Multivitamin ve omegaya döndük. Kasılmalarım olduğundan magnezyum da kullanıyorum. Bir de senin gibi Progestan
Sezencgn Benim doktor randevum çok geçti folik asiti kendim gidip aldım ücretle hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kullanmaya başladım doktor da da iyi yapmışsın dedi alıp
Aycan01 Sezencgn bendr folic asiti kendim almıştım randevu bulamamıştım doktor sormuştu banada iyi yapmıssın demişti 🤗