Zeynepkurt Kızlar 7 aylık hamileyim 1 saat önce yemek yedim üstüne tatlı yedim 1 saat sonra elim ayağım titremeye başladı sekerimi ölçtüğümde 70 çıktı sizce normal mi
Miraras Zeynepkurt benım de bugun tokluklarım sabah 124 öğlen 82 aksam 94 cıktı bılgısı olan varmı . Normalde aclıklarım yuksel die ınsulın baslamıstık dun aksam . Aclık bugun gayet iyiydi ama tokluklar nasıl sızce
Ecceee Zeynepkurt tatlı yediğiniz için olmuştur, tatlı yiyince şekeri aniden yükseltip bi saat sonra da aşırı düşmesine sebep oluyo..özellikle beyaz şekerle yapılmış tatlılar..bence mümkün olduğunca tüketmeyin beyaz şekeri
Zeynepkurt Miraras bazen vücutta insülin direnci ya fazla çalışıyor ya da az çalışıyor insülin direncinize baktırmanız lazım
Miraras Zeynepkurt pazartesi endkrljı tekrar cagırdı bakalım ne dıcek bu gidişe . Ctesıde kadın dgm da tekrar suyuma bakılcak 🤲🏻🤲🏻
Beocrea Ben de bugün ölçtüm 7:30 Sabah aç karınla 64 7:30 Kahvaltı 9:30 Kahvaltıdan 2 saat sonra 98 10:30 Kahvaltıdan 3 saat sonra 80 10:30 Ara öğün: kefir ceviz muz 11:30 Ara öğünden 1 saat sonra 84 12:30 Öğle yemeği 14:30 Öğle yemeğinden 2 saat sonra 88