Beni burda iki_melek_annesi olarak tanıyan bilir 😍yeni hesap açtım.Biraz uzun olacak bilginiz olsun 🥰🥰37+4 günlükken hastaneye normal kontrole gitmiştim Nst de sancım var ve bebeğin çarpıntısı var dedi doktorum acil sezeryana almam lazım dedi ben şok 😳😳oldum olmaz hocam daha günüm var ben hiçbir ağrım yok iyiyim dedim eşim burda değil yurtdışında çalışıyor normal de 1 NİSAN da doğum olacaktı eşimde ona göre uçak biletini almıştı neyse doktor acil almam lazım deyince tamam dedim hemen kan tahlili kovid testi anestezi yatış işlemlerini hallettim doktora eve gidiyim aileme haber ediyim, oda en geç 1 saat içinde burda ol dedi tamam dedim evle hastane arası 10 dk yürüme mesafesinde ama bana 10 saat gibi geldi o yol annemlere haber verdim onlar geldi, sıra eşime geldi 🥺🥺aradım çalıştığı için telefonu kapalıydı ulaşamadım 😭😭 çok ağladım, görümcemin aradım abla acil doğuma alacak doktor Erhan a ulaşamadım ona söylersiniz dedim 🥺🥺ve hastaneye gittik ameliyat önlüğümü giydim tam doğuma giderken eşim aradı o anı anlatamam o orda ağlıyor, ben sedyenin üzerin de ağlıyorum 😭😭niye alıyorlar dedi yarın alsın ben ilk gelen uçakla gelecem hemen dedi doktorum konuştu kendisiyle durumu anlattı vedalaştık doğuma gittim😢😢😢 bebeğim missss kokulum dünyaya geldi o an herşeyi unuttum 🥰🥰onu götürdüler baba yok dışarı da dayıya vermişler bebeğimi zaten eşim biz çıkana kadar telefonu hiç kapatmamış kızımızı görünce Hoşgeldin Babam demiş herkes ağlamış hemşireler bile ağlamış 🤭🤭 güzel bir ameliyat oldu doktorum ve ekibi mükemmeldi ameliyat esnasında müzik açtılar 😂😂hatta akşam ne yemek yesek diye konuşuyorlardı😂😂😂 odama çıkardılar sontayı uyuşturdukdan sonra taktırdım, çıkarırken de çok ağrısı olmadı zaten, bebeğimi ilk emzirme de emdi ama süt yok 3 gün boyunca sütüm gelmedi mama takviyesi yaptık vee hep korktuğum ilk kalkmada sıra 🤭boşu boşuna korkmuştum 😂😂hiçde zor olmadı ilk seferde kalktın bidaha da uzanmadım sürekli yürüdüm hareket ettim 3. Sezeryandı ama en kolayı bu sonuncusu oldu. Şimdiiiii geldik esas işe🤭🤭🤭🥰🥰🥰ikili tarama testinde doktor bebeğime down sendromu yüksek dedi yurtdışına fetal DNA testi yaptıralım sonuca göre karar verirsiniz dedi öyle deyince 😳😳şok oldum hiç düşünmedim bile hocam hiçbir testi istemiyorum Rabbimin verdiğine razıyım dedim o halde imza atman lazım testi istemediğin için dedi tamam dedim imzaladım ama doğuma kadar hep içimde Bi sızı kaldı ya down sendromlu olursa ona yetebilecek miyim diye korku vardı hiçde ümidimi kaybetmedim sadece eşim ve ben biliyorduk bu durumu doğunca ilk sorduğum soru hocam bebeğim nasıl diye 🥺🥺🥺doktor sağlıklı bir kızın oldu gözünaydın dedi 😭😭😭😭ben yine ağladım tabi Elhamdülillah dedim iyiki bebeğime kıymadım, kıyamazdım zaten Rabbimin verdiğine razıydım demem o ki testler de yanılma payı çok ümitsizliğe kapılmayın dua edin şimdi miss kokulu kızım yanımda yatıyor 14 günlük olduk biraz sarılığımız var inşallah en kısa sürede düzelir oda Haaa eşim ertesi gün hemen geldi 🥰🥰biz birbirimize kavuştuk minik kuzumuzla 😅😅ha bu arada 32 yaşındayım 13 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var 🤭🤭🤭🤭 Hakkınızı helal edin uzun oldu bakalım okuyabilecek misiniz? 😂😂 sormak istediğiniz varsa vakit buldukça cevaplarım inşallah 🥰🥰🥰🥰