Meryy69 Merhaba güzel Anneler 4 ayı doldurduk elhamdülillah sizlerin nasıl gidiyor 2 gündür karın ağrısı ve bel ve kasık ağrısı var şiddetli değil ama başka yaşayan varmı bu durumları.
Merve1504 Meryy69 bende 17 yim bu ara kasık ağrılarım arttı normal çünkü bebek şuan 2 katı kadar hızlı büyüyormuş bu yüzden rahim de genişliyor ve ağrı yapıyor 🙂
Fatma4495 Meryy69 16+6 benim aynıymışız mide problemlerim geçmiyor bulantıya yanma eklendi 🥺 bide halsizlik oluyor ara ara
Muallime_97 Meryy69 ben de 17 deyim sol kasığım ağrıyor arada normal galiba. Bir de elim yüzüm kollarım kaşınıyor sizde de oluyor mu?
Meryy69 1yenianne 12. Haftada bende de vardı Dr normal dedi kuzum da bu hafta olunca esasen normal diyorlar ama işte biraz tedirgin oluyor insan
Meryy69 Fatma4495 yaa aynıyız kuzum midem bu aralar tiksinince çok kötü oluyor ama onun haricinde karın ve kasık ağrıları var artık gelselerde hayırlısı ile sağlıkla kuzucuk lar
Meryy69 Muallime_97 kaşınma durumuna dikkat et kuzum çok artarsa Dr a git mutlaka safra asitleri bağırsağa geçmediği zaman karaciğerde birikime yapıyor bunada intraheptik kolestaz diyorlar en azından önlemini alırsın kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 ❤️
Efnan60 Muallime_97 bende 17deyım ıkı gündür sol kasıgım agrıyor şiddetlı bır sekılde korkup doktora gittim cok sukur cocuk da Bı sıkıntı yok ama kasık agrılarım hala devam edıyor
FSCMK Meryy69 bende 15+4 haftalığım arada oluyor ağırlar ama öyle çok abartılacak gibi değil biraz akıntım oluyor