Ranammmm Rnurrr 14 gün önce doğum yaptım medova hastanesi Fatih Yılmaz a gidiyordum tek kelimeyle mükemmel bir doktor tavsiye ederim pişman olmazsın
Tgcbyrm Beyazanneweww yılbaşından sonra sordum normal 5000 sezeryan 5.250 demişleri tabi o zaman ki şartlarda
Tgcbyrm Beyazanneweww birde aysel hocada doğum yapan arkadaşlarım var hepsi çok memnun bende onların vasıtasıyla başladım
Eylul10 Medova Fuat Demir’e gidiyorum çok ilgili. İstediğim zaman ulaşıp aklıma takılanı sorabiliyorum 👍🏻
Nurrrtkn42 Rnurrr Konya şehir hastanesi METE BERTİZLİOĞLU eğer özele gidecek durumunuz varsa medicana Hüsnü Alptekin 🥰
dondurmalibebegim Medicana nil okur asla tavsiye etmiyorum. Bilinçsiz ve özensiz muayeneleri yüzünden 40+4 de bebeğimi kaybettim. Profilime girip üstteki gönderilere tıklayıp, açtığım postu açarsanız başımdan geçenleri öğrenebilirsiniz.
Ozgem06- Tek kelimeyle Mustafa Başaran diyorum doktor hem bebek İcin ilgili uzun süre heryeri ni detaylı inceliyor hemde bize cok güzel bilgi veriyor 21 haftalık hamileyim ve özele de gittim devlete de her doktordan aynı tepkiyi aldım hemen hemen ama Mustafa Başaran çok farklı birisi işini severek ve işinin ehli biri oldugunu kesinlikle belli ediyor :) Tabi herkes İcin farklı olabilir bizim icimizi rahatlatan ve ilgili bir doktor olarak söylemek istedim suan İcin :)