Emirrr Sanırım midemi üşüttüm ve 33+5 haftalığım acaba nane limon içsem zararı olur mu hiçbir bilgim Yok doktoruma da soramıyorum saat gec oldu. Belki bilgisi olan vardır 😔
Melissssa Emirrr ben de hiç bilmiyorum ama en azından yukarıda dursun bilen okuyup yazar canım geçmiş olsun
Duyguynrky Emirrr geç oldu yazmam yeni gördüm. Nane limon kekik kimyon yapıyorum ben. Bir zararı olmadı olacağınıda sanmam yani günde 1 bardak içebilirsin. Çok uzun vadede zaten içilen birşey değil. 1-2 gün içebilirsin günde 1 bardak
M3rv3 Nane rahim kasılması yapıyor diye bi yazı okumuştum canım ama sadece okuduğumu yazıyorum net bir bilgim yok
Selmam Canim ben gunde 2 bardak ictim grip oldum 35 haftaligim ama zarari olmadi. Fazla tuketilmedigi surece sıkıntı olmaz
Emirrr Duyguynrky çok teşekkür ederim bende klima soguk su falan çarptı sanırım midemi üşüttüm o yüzden içsem rahatlarım diye düşündüm ama Emin’de olamadım
Duyguynrky Emirrr daha bugün bende içtim canım içince de rahatladım. Yani bir bardak iç zaten hemen rahatlatıyor özellikle kekik ve kimyon çok rahatlatıyor