mimikralicesi Kızlar düzenli doğum sancısı olup, açılma veya suyu gelmeyen oldu mu ? Doğumu ne zaman gerçekleşti ?
Tomrisannesi mimikralicesi benm ilk doğmumda sancım çok oldu sonra kanamam oldu hastnaye gttik doğum ol adan önce suyumu patlattılar canm
Ceylin680 mimikralicesi sancılar genelde açılma yapar .4cm ye kadar kaç hafta sürer yada kaç saat belli olmaz ama 4den sonra her cm için 2saat yeterli olur.suyun gelirse doğum ve açılma çok hızlı gerçekleşir istersen bir acile git USG baksınlar ns t baksinlar
mimikralicesi Tomrisannesi Benimde baya düzenli sancım çıktı kasılma felan da ama açıklık yok nişan da gelmedi suyum da gelmedi bende tedirginim doğum için
Tomrisannesi mimikralicesi tedrgin olma aclma için merdiven inip çıkablrsn..ben plates topunda hareket yapmaya baladım üzerinde zıplıyorm ve yuvarlak ciziyorum doktoruna sorup yaoablrsn canım.. Hayrlısı olsn inşallah .kaçncı hftandasn..devlette doğum yaptm ilkini şuan 38 deyim buda inşallah devlette olcak normal doğum için yada acılma için ellernden geleni yapıyorlar suni sancı almştm son dkka ve korkulcak bişi degil..
mimikralicesi Tomrisannesi doktorum şuan doğumu istemiyor erken 35 haftalığım kasılmaları önleyici ilaç kullanıyorum
mimikralicesi Ceylin680 2 gecedir gidiyorum serum takıyorlar nst ye bağlıyorlar sancı ve kasılma baya çıkıyor ama açılma vs yok
Ceylin680 mimikralicesi hayırlısı olsun canım zamaninda doğsun bebiş gerisi önemli deil.gecmisolsun 😉