Samet 38+6 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim 5 eylül sunni sancıyla doğuma giricem normal ilk bebeğimde de böyle olmuştu 38+5 de sunni sancıyla normal doğum yapmıştım
Esra16 Samet Bende 39+5teykm canim çarşamba sabahı bende suni sancıyla normal dogum yapıcam insallah allah radimcimiz olsunn benim ilk cok gerginim 😑
ElifSencan123 Samet 40 haftayi beklemiyolarmi ki suni sanci icin bende38+6 yim ama doktor 41 e kadar bekleriz diyor ya 😔
Yas35 37+6 yım yarın sezeryan olacağım inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla atlatırız. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Kbozkurt ElifSencan123 benim de 39+6 41 e kadar bekleriz dedi suni sanci icin. Bende hiçbir belirti yok 😐
ozgekkaya23 37+0 aniden gece sancilarim basladi sabaha kadar sanci cekdim idrar yollarimda enfeksiyon vardi onun sancidir saniyodum sabaha karsi dahada fenalastim sabah hastaneye gittim nts baglandim sancilar cikdi dogumum baslamisdi cati muyanesine grdm acilmam vardi cok panik yaptim doktorun bakmasina izin vermeynce doktorum normal dogamassin dedi ve hemen sezaryene alindim ve bebegimi saglikla kucagima aldim bebegim suan 10 gunluk :))