Ezgicck Mucizeminigimbenim 22 hafta için daha uygun demişti doktorum o zaman yaptırdım ama 24 e kadar zamanı var diye biliyorum canım
eslemesila Mucizeminigimbenim benim özelde doktor 24 ten sonra gel hersey daha güzel belli olur görünür dedi
Gamzeates Mucizeminigimbenim 21+5te detaylı ultrason yaptırmıştım 24 haftaya kadar zamanı var demişti doktor
Elvanguzel Mucizeminigimbenim özel de doktorum 19.haftada gitmemi istedi şu anda 16+3 haftalık bu ay sonunda gideceğim inşallah bir bildiği var bence 2 gebeliğimde de 19.haftada gittim bir sıkıntı çıkmadı çok şükür 🤗sağlıkla kucağımiza alalım yavrularımızı inşallah 🥰
Bayancorek Mucizeminigimbenim 17+6 yız şuan. 21. haftada uygun gördü perinatoloji uzmanı tam o güne aldım o yüzden.
Mucizeminigimbenim Ay çok teşekkürler arkadaşlar çevreden geç olur gibi şeyler dediler kafam karıştı geç kalmak istemiyorum birde noral tup defekti şüphesi var onda net belli olacak o yüzden gerginim biraz
Sibelllettoo Mucizeminigimbenim ben 25 de yaptırdım. Devlette sıra bulmaya çalışırken zamanı geçti ve mecburen özelde yaptırdık. Bazı cıhazların 25+6 ya kadar görğntülediklerini bazılarının ise 24 den sonra görüntüleyemediklerini belirttiler. Cihaz çok önemliymiş yani.