_bebegimibekliyorum_ kızlar dün gittim 18mm kesede bebek görmedi emin olmak için bugün aynı hastanenin başka doktoruna gittim 21mm kese yine bebek yok. kesin olarak boş gebelik mi? bu kese neden büyümeye devam ediyor anlamıyorum
Eylul2019 _bebegimibekliyorum_ canim benm bu kadar buyuk kesede bebek yoksa bos gebeliktir Benim kese 1.7 mm iken bile bebek gorundu..yani senin kesenin kac kati kucuk kese.
BMelek _bebegimibekliyorum_ bos gebelik olsada kese buyumeye devam ediyormus 25 mm olana kadar bekliyor doktor betada yukselmeye devam ediyor biraz daha zamaniniz var insallah gec dollenmedir
freuze _bebegimibekliyorum_ Kese 25 mm olduğunda bebek hala yoksa kesin boş gebelikmiş. Ben de aynı şeyi yaşadım. Kese büyüdü ama bebek yoktu.8+2de kendiliğinden kanamam başladı ertesi gün Kürtaj oldum malesef. Boş gebelikse kanamanız başlayabilir yakında. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
zoomm Benim iki tane boş gebeliğim oldu doktoruma sorduğumda 25mm ve üzeri olmasını beklicez kesenin eğer büyüyüp de hala bebek yoksa o zaman boş demektir dedi. Rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin 🤲
BusraGkc Eylul2019 herkesin yapısı farklı. Doktor bile bu kadar emin konuşmuyorken siz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz. Olumsuz yorum yapıp can sıkıyorsunuz sadece. Eylul2019
_bebegimibekliyorum_ freuze benim kese olmuş 21 mm bu 4 mm bi farkla ne oluşabilir ki artık. boş öyleyse
freuze _bebegimibekliyorum_ Allahtan ümit kesilmez tabi. Bir süre daha bekleyebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🙏🌿
Ereeen _bebegimibekliyorum_ 27mmdi kesem ve bebiş o zaman gözüktü. 1 hafta daha bekle bence 19mmken bana devlet kesin boş bu alalım dedi izin vermemiştim özel hastaneye gittim bekleyelim dedi 1 hafta sonra bebeğimi gördüm. İçinizi ferah tutun 1 hafta daha bekleyin 🤗
_bebegimibekliyorum_ Ereeen böyle sonradan gözükende çok oluyor sanırım allahtan umut kesilmez bekliyeceğim yoksada vardır bi hayır
BusraGkc _bebegimibekliyorum_ ben son adet tarihime göre hesaplıyordum. Ultrasonda 1 hafta daha gerideydi. Geç döllenme olabilir kuzum. Bir kaç gün sonra sürpriz gösterir kendini 🌸