CansuDRY maşallah şeker olmasına rağmen sadece 2 kilo almışsınız ben başlarda pek dikkat etmedim sanırım ekmek vs konusunda ama şimdi ne makarna ne normal ekmek vs dikkat ediyorum hayatımda hiç 60 üzeri görmemiştim ilk defa bu kadar aldım ama ödem de olabilir bilmiyorum 🌸🙂ben de 1. Saatime baktıracağım bi de yemek yedikten sonra mı 1 saat bekliyorsunuz yoksa yemek esnasını da mı o 1 saate dahil ediyorsunuz bunda bile farklılıklar var kimisi dahil ediyor kimisi etmiyor ben kahvaltıyı kesip 2 saat beklemiştim mesela😀
Neva09 neden 2 saat sonra önerdi acaba ben hep 2 saat sonra yaptıklarını düşündüğüm için sormamıştım yapılırken 🙂 yemeği kestikten 2 saat sonra mı yoksa yemekle beraber mi 2 saat sonra ölçüm yaptırdınız o da değişiyor sanırım ben kahvaltıyı bitirdim 2 saat sonra gittim kahvaltıyı o süreye dahil etmeden 🌸
Berrakberfu bilmiyorum bana da düşük gibi geldi hatta geçen gün eşim kızdı hiç şeker tüketmiyorsun ondan halsizleştin dedi portakal yedirdi öyle kendime geldim 1-2 meyve dışında şekerli gıdalar da tüketmiyorum pek ama gene de belli olmaz parmaktan birkaç defa ölçtüreceğim zaten şeker yüklemesi yapmaktansa parmaktan düzenli şekilde herkes ölçse daha makul olabilir diğer türlü o zaman herkes bir kere yükleme yaptırıyor ben de bir şey yok diyerek rahatça yemeye içmeye devam ediyor peki sonra şeker çıkarsa ne olacak 30. Haftalar sonrasında ? Düzenli en azından haftada 1 baktırılmalı diye düşünüyorum en azından 30 hafta sonrasında 🌸
Aysekalkan evet içtikten sonra çok kötü hissedip bir daha yaptırmam diyenler de var ben tadını bilmiyorum ama sanki 1 bardak suya kaşık kaşık şeker atmışlar gibi bir hismiş sanırım 🌸🤢 bi de o anlık vücuda bıraktığı etki nedir o şekerin bilemiyorum ama 2 baklavaya eş değer olduğunu söyleyen de var 🤷🏻♀️