Mahidevrann Kızlar yumurtlama olalı bugün 7 gün oldu. Öyle aşırı bi belirti yok. Belirti için erken mi yoksa olsa belirti verir miydi ? Not: adetlerim düzensiz belli bi regl tarihim yok
Nazlierdemir Mahidevrann bnce erken adetinin geçmesini bekle ben erken gebelik testi alıp yapmistm adete 6 gün varken çıkmamıştı ama aynı ay adet tarihim geçince normal test yaptım hamileydim
Yavruhamsi Mahidevrann adetiniz düzensizse ve bu ay olmazsa 21.güne göre ayarlayın kendinizi 14.gün de var ama adeti düzenli olanlar için genelde bu hayırlısı olsun inşallah
gulsuayan Mahidevrann telaş etmeyin belirtiler icin erken ve her bünye aynı degil bazıları hiç belirti yaşamıyor ve geç fark ediyor hamile olduğunu regl gününüz geçsin bir de öyle dikkat edin kendinize olmadı geçtikten birkaç gün sonra test yaparsınız 🌸
Nazlierdemir Mahidevrann benim göğüs ağrım adet olacağımdan farklı çok daha siddetliydi ordan bı suphelenmistm ilk
Yavruhamsi Mahidevrann çok güzel ozaman :) büyük ihtimal geç döllenme olarak çıkacak sonucunuz adettinizin gecikmesini bekleyin ilk idrar testi yapın sonra kan verin derim 🌸
Asli_k Mahidevrann belirtiler bir hafta dolmadan bile başlayabilir kişiden kişiye bünyeye göre değişiklik gösterebiliyor en azından yumurtlama gününün üzerinden 17 gün gecince test yapabilirsin o zaman net sonuç çıkar canım🥰
Birannebebek Mahidevrann ben geçen ay regliden bir gün önce yaptım negatifti ki ardından regli oldum beklemek en iyisi bence