-MinikveAnnesi- Aaysn bizede 12+2 de tahminle erkek dedi simdiki kontrolde netlesir belki şu an 13+2 yiz
2erkekannesiii asyaninannesii ben 1 ay önce doğum yaptım çevrem hep erkekti komşum erkek doğuracak 2 arkadaşta erkek doğurdu bende erkek
Nuriay aychaa kac yasinizdasiniz acaba ? Benim 22 yasim var. Sizdemi son adet ocak ? Demin bu islerle meskul olan bir abla 100 de 100 erkek dedi. Ocak ve subat ayi Erkek ayi dedi. BIR oglum var. Aslinda fark etmiyor sadece merak iste. 11+3 um ben
aychaa Nuriay 4 ocak son adet tarihim. 24 yaşındayım bende. Çin takvimine göre ocak ayı kız ayı. Çevremde herkes kız bizimde. Ultrasonda çıkıntı göremedik klitoris gördük %98 kız inşallah
Nuriay aychaa ya acaba benimde kizmi ocak 16 son adetim. Suan 11+3 15 nisan detayli ultrason var. O zaman gozukucek dedi doktorum. Hayirlisi olsun saglikli gelsinlerde
Papatyamm1 Biz de 11+6 dayız. Pazartesi gideceğim bakalım cinsiyet tahmini yapar mı yoksa bir dahakine mi kalır hayırlısı artık 😊
SmyyeeA Bugün gittim daha doktora 14+4 ama benimde hiç tahminde bile bulunmadı daha erken dedi 🥲 sizin mide bulantılarınız geçti mi artık benim hala var kusuyorum da
Aysglsoydan Ben bugün gittim 12+3 günlük yüzde 90 kız dedi doktorum bi de bir hafta önden gidiyor bebek dedi önde gitmesinde bi sıkıntı olur mu acaba
sherwoodTR Bana 12+5 de özeldeki doktorum %51 kız dedi. Bugün bi de devlete görüneyim ikinci bi doktor da görsün istedim. 13+2 yiz ve devlet hastanesindeki doktor %60 erkek dedi. Kafalar çorba.
asyaninannesii Sibelalagoz0 hayırlısı olsun insallaj benim de bir kızım vsr birde oğlum olsun isterim hayırlısı ile tabi
Ays_cskn Patisever2510 suan 13+1 olduk henuz cinsiyetimiz belli degil onun disinda sadece halsizlik durumum birde bitmek bilmeyen lekelenmem var progestan kullaniyorum biraz sıkıntılı ama guzel geciyor yinede bin şükür ☺
asyaninannesii Ays_cskn kucağınıza almayı nasip etsin rabbim cnm cinsiyeti belli olduğu zsman yazar misin bana doktor kontrolün ne zaman
Ays_cskn asyaninannesii amin canim yazarim ben bir aksilik olmassa 16. Haftada gitmeyi düşünüyorum, en azindan cinsiyet netlessin diye