Oylumbaska bsraguruler bende aynı öyleyim içime çekmeye çalışıyorum elliyorum falan çocuk gibi göbeğimi tanımaya çalışıyorum 😂😂😂
Oylumbaska Cakmaafrodit yalnız olmadığım için mutlu hissettim kendimi ya kilo göbeği diye üzülüyordum 😁😁😁😁
Oylumbaska gzde10 kaç kilo aldınız şimdiye kadar? ben normalde yüz üstü yatmam ama şimdiden sağa sola dönerken gece çok kıramp giriyor 😔. Yarım saat ayakta hareketsiz kalayım hemen kasıklarım çok ağrıyor. İşte daha unutuyorum hamile olduğumu bazen yoruyorum kendimi.
gzde10 Oylumbaska şuan 26haftalık hamileyim. 10kg. Aldım. Geçen hafta bebekler biri 800gr biri 1kg.di. bana kramp girmiyo ama göbeğimin altına destek yastık koymadan uyuyamıyorum canım acıyo. Sabit ayakta dururken altlara baskı yapıyo benimde
gmzzmg Benim 15. Haftam ikiz ve göbeğim kocaman hatta 5. Haftadan beri bariz şekilde göbeğim büyüyor :)
gmzzmg Oylumbaska hayır :) spor yaptığım için kaslarım belirgindi hatta. Bu yüzden sanırım baya büyük şuan
twinboymama Oylumbaska 15. hafta bitiyor ikizlerimle. hiç kilo almadım henüz, 2 kg verdim hatta. zayıf değilim zaten göbüşüm vardı ama dün fark ettim ki karnım çıkıyo gibi🙄 sertleşmiiiş bayağı. ben 20 den önce cıkmasın istiyordum zaten göbüşüm var 😅
ikicocuklubiranne Oylumbaska benim ilk gebeliğimde o haftalarda karnım vardı. Şimdi ikinci gebeliğim şişkinliğim var ama hamile göbeği halini almaya başladı 😁
Eylul10 Bende 10. Haftanın içindeyim ve çıkmaya başladı 🤷🏼♀️ Zayıf birisiyim 44 kiloyum ona bağlıyorum karnın içinde yer bulamayınca direk dışarı vuruyor sanırım 😂