Emirpasam Mrhaba arkadaslar rabbim hamile olanlarin sag saglim kucagina almayi , bebek isteyenlerinde bi an once bebek sahibi olmayi nasip etsin. Biz 24+3 haftalığız geçen hafta detaylı ultrasona girdik 512 gram cıktı kilomuz doktor bir kaç gün geriden geldiğini söyledi bu haftalarda bebeklerin kilosu ne kadar oluyo bu durum biraz beni üzdü 😔
Cnnckr Emirpasam birkaç gün geride olması çok normal bir şey. Hatta 1-2 haftaya kadarı da normal :) kafa takılacak üzülecek bir şey yok ki bunda her şey yolunda belli ki :)
pamuk_anne Emirpasam birkaç gün? Gayet normal bir durum bu. Üzülecek bir şey yok, Allah başka dert vermesin. Keşke bugün de bana beyindeki sıvı birikimi ihtimalinden bahsedeceklerine birkaç gün geriden geliyor deselerdi.
Bahar54 Emirpasam hicbir.sey olmaz Allahin izniyle hemen kapanir aradaki fark. Daha cok zaman var.. Benim oglum 3 hafta geriden geliyor ve doguma cok az kaldi. Yine de kendimi uzmemeye calisiyorum.
Emirpasam Cnnckr oğlum da böle bi problem yaşamadık açıkçası tedirgin oldum tabikide önemli olan sağlıklı olması sanırım biraz fazla hassasiyet gösteriyorum bu konuya
Emirpasam pamuk_anne inseallah ya olma olmuştur cnm inseallah doddugin da hiç bir problem kalmamış olsun . Ki Ultrasinlarda bunlar çok fazla yaramıyo hiç uzm3 kendini
pamuk_anne Cnnckr inşallah, dua edin lütfen. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Emirpasam Bahar54 inseallah sağlıcakla g3lsin miniklerimiz yarın randevumuz var bakalım son durum ne olacak
Elcnerdgn Hiç Kafana takma bebek bir bakmışsın 1-2gün geride olur bir bakmışsın 2-3hafta önde olur. Hele ki 1-2gün geriden gelmesi hiç korkutmasın seni. Sen düZenli beslenmeye gayret göster doktorum bana 3ana öğün 3ara öğün olarak beslen dedi. 32.haftama kadarda bu düzende beslendim bol bol meyve 👍🏻 Bol bol süt yoğurt peynir kasar yumurta👍🏻 Bol bol çerez 👍🏻 Bol bol kırmızı et tüket derim 🙏 faydasını göreceksin
Emirpasam Elcnerdgn çok teşekkür ederim eveet sanırım öğünlerime daha çok önem vermem gerekiyor bende gebe okuluna gidiyorum oradaki beslenme uzmanımızda aynen ole dedi evde bi minik daha olunca hep koşuşturma inseallah tavsiyelerinize uyumam çok teşekkür ederim 😍