Arkadaşlar merhaba
İlk gebeligim 6 ay sürdü sonrasında suni sancı verilerek çocuğumu doğurdum beş gün yaşayabildi sadece sebebi şuydu ki kesesi olduğundan kalın beslendigi damarların biri kalın ve kilosu çok düşük ve gelismemisti bu yüzden uzman doktorlar çocuğun anne rahminde yaşamayacağını söylediler ve suni sancı ile dünyaya geldi beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra dayanamayıp can verdi . Yaklaşık bir sene geçti üzerinden tabi bu süreçte annemi de kalp krizinden dolayı kaybettim . Psikolojik olarak kendime gelemedim ani kayıp olduğu için . Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat geçen ay reglim beş gün gecikti daha sonrasında oldum bu ay da memede ağrı var ve üç gün geçti yinede regl üzerinden arada sıcaklık basıyor bu durumu psikolojik olarak olduğunu düşündüm test kasetleri den aldım denedim ilki akşam ustuydu oruçlu oldugum için net birşey çıkar diye düşündüm fakat tek cizgiydi bir tane daha test kaseti bu sabah sahurda denedim ikinci çizgi görünmeyecek kadar silik çıkmıştı o yüzden paylaşmak istemedim yarın doktor kontrolum var kan tahlili isteyeceğim dularinizi eksik etmeyin . Sizin gebelikte ilk belirtileriniz nelerdir birde test kasetlerini hangi zamanda yapmamız gerekiyor