Cansut gecmiş olsun canım ama herkesin aynı olmuyor bak ben erken doğum yaptım ve norml riskliydi bebeklerimin yaşama ihtimali %1 Di o yuzden sezeryan olsun %1 de olsa umut dedim norml makat geliyordu lar ve 23+2 günlük Ken geldiler sezeryan istemeyen korkan ben o an evlatlarımı düşündüm yaşıcaklarmı diye 10.13 gün yaşadılar kaybettim ikisini de 7 ay oldu acım ilk günki gibi taze ama onlar için değerdi canımın yanması hiç bişey değildi ilk gün zorluk cektim yatakdan kalkmakta ama onlar için küveze gidip görebilmek İcin sık sık kaldırttım yürüdüm iki günde toparladım kendimi ne kadar cok kalkıp yürürsen o kadar cabuk iyileşirsin süt konusuna gelince benden de dudaklarına sürebilmek için iki damla süt istediler gelmedi ama duşta sıcak su ile yazmam la masaj yaptım pompala sağa sağa iki damla dan fazla getirttim tabi ilk Bi kac gün az geliyor bazen gelmiyordu da ama pes etmiceksiniz sezeryan ve norml bir değil tabiki ama normalin yerini de tutmaz ya kısacası Anne olmak kolay değil her zorluğu var ben de bu dünyada sevemedim kuzularımı ama inşallah şeffatcim olurlar orda doya doya severim inşallah sende sağ sağlim bebegine kavuşursun demek istediğim korkmayın herkesin bünyesi bir değil o yaşadı diye sizde yaşıcak değilsiniz korkanlar olucak şimdi ama inanın anne olunca canınızın yandığı umurunuzda olmaz Rabbim hastanelerden kimsenin kucagını boş cıkartmasın inşallah 🤲🏻 Rabbim evlatlarınızı evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻