Bukiiiiiiii Kizlar 2 gubdur hic uyuyamıyorum nedenide bilmiyorum sabahi ediyorum babam rahatsiz biraz ojuda dusunuyor olabilirim 19 haftalık gebeyim uykusuzluk bebege zarar verirmj elimde olmuyor uyuyamiyorim ve bu benim sinirlerimi bozuyor sabah 7 de uyudum aar ara uyanarak az once uyandik 3 saat belkide o bile yok sizde durumlar nasil icim daralıyor
ezgiguzel- Bukiiiiiiii Ben daha yeniyim yani 7+6 yım daha miniğiz biz ama, ben de çok kalkıyorum yani 3 de bi kalkıyorum 6 da bi kalkıyorum uyuyamıyorum sonra daha çok uykum geliyor uyuyorum geri uyanıyorum uyku düzenim sıkıntılı oldu biraz ama bebişe Allah korusun zarar vereceğini zannetmiyorum
Bukiiiiiiii ezgiguzel- Sagkikla kavuşun insalahh uykusuzluk cok kotu bitun vucudum aciyor belim haldiz kaliyorim ama elimde degil maalsef
durulice Bende aynı başlığı açacaktım 28. haftadayım dün 2-3 saat döndüm durdum gece 3′e doğru uyudum sabahta erken kalkıyorum çalışıyorum çok sinirlerim bozuldu. Hiç bir ağrım sızım da yok aslında, dalamadığım için çok stres oldum :(
Bukiiiiiiii durulice En kötüsü sanırım bu ya sürekli sağa sola dönmek affedersin burde surekli tuvalet istegi oluyir 50 kere kalktim dun hic boyle olmazdi ins bebeğimize zarar olmaz bu uykusuzlugun 😢