TazeAnne06 anneyimmm42 22+3 ten merhaba evet hareketlerini hissediyorm soldaki biraz daha hareketli sağdaki günde 1-2 kere 🥰🥰
Selnboga anneyimmm42 Ben hala hissetmiyorum napıyo bu cocuk içerdee korkudan her hafta doktora gidesim geliyo görmek için 😁
anneyimmm42 Selnboga bende öyle net hissetmiyorum henüz canım ilk hamilelikte 20 . Haftayı bulabilir dedi doktorum . Detaylı ultrason yaptırdınız mı canım
Selnboga anneyimmm42 Yok henüz değil 😌 18+5 iz… Nisan sonuna randevu aldım allah izin verirse gidip görücez😁
TazeAnne06 anneyimmm42 19+5 ti sanırım minnacık bi hareket hissettim sonra 20. Haftada net olarak 3-4 kez sol tarafımdan tekme yedim😅 o günden beri hemen hemen hergün hissediyorum minnacık hareketlerini şuan yazarken bile 🥰🥰
Melisakcln Günde kaç defa hissediyorsunuz kızlar,ben de 19 dayım bazen çok belirgin hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum
anneyimmm42 Melisakcln valla henüz öyle net hissetmiyorum canım bugün 19+1 💐 bakalım ilerleyen günlerde hissederiz inşallah 🤲🏻🌸 ilk gebeliklerde 20. Haftayı bulabilir dedi doktorum