Seymacoban Kızlar 30+1 olduk fakat ben bebeğimin o eski karnimdaki kiprasmalarini 2 gündür hissetmiyorum çok aşırı hareket ederdi karnım dans ederdi resmen 2 gündür hiç hareket yok normal olabilir mi ben mi büyütüyorum acaba 😔
Hande1nur Seymacoban bende bu sabah böyle bir post açtım 27+5 deyiz,benimde bebegim 2 gündür 2 3 kez felan hareket etti normalde deli gibi tekmeler hareketler ederdi,endişelendim doktorum gel bakalım dedi birazdan doktora gidicem
Hacer13 Seymacoban ben de 30+6 ve 3-4 gündür hareketleri azaldı önceden çok hareketliydi şimdi hem yavaş hareket ediyor hem de az. Sağlık ocağındaki hemşire yeri daraldıkça hareketi azalır yavaşlar demişti
Seymacoban Kmira 29ncu haftalarda karnım resmen dans ediyordu 30. Haftaya girdigimden beri sadece ara ara minik tekmeler oluyor çok az o kadar 😔
Seymacoban Hande1nur benimkisi de çok hareketliydi 2 gündür biraz temizlik yaptım yoruldum herhalde ondan durgunlasti yine hareket ediyor ama önceki günlere göre çok az
Seymacoban Hacer13 çok teşekkür ederim canım demekki büyüdükleri için yerleri daraldı dediğin gibi az hareket ediyorlar ana yüreği işte insan huzursuz oluyor korkuyor elde değil 😍🙈
Hacer13 Seymacoban evet ya ben de korkuyorum hareket etmeyince inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi🌸