Busr21 Saga sola yatmaktan diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Gece surekli elim kolum uyusuyor 🤦🏻♀️ Sizinde oluyor mu
Dnzdmr92 Busr21 işl gebeliğimde benimde oluyordu kolum elim uyuşma oluyordu kötü bi his . Bide el parmaklarım tutuluyordu
Busramzcgl Busr21 ayaklarıma kadar uyuşuyor benim, hatta bazen sabahları direk elimi kullanamıyorum biraz açılmasını bekliyorum bu arada 31 haftalık gebeyim
Anne_N Busr21 ellerde uyuşma ve bacak krampı oluyordu. Magnezyum kullanınca geçti. Sanırım sebep bu. Şimdi 3 gün içmesem şikayetler başlıyor. İçiyorum geçiyor
Cokomik Busr21 36 haftayim bende de ayni durum var sanki parmaklarim kirilmis gibi hissediyorum bazen 🙆🤷 Sag salim yavrularimizi kucagimiza alalim vucudum normaline donsun diye dort gozle bekliyorum 🤗
Sibel83 Bnm 7.aydan başladı Magnezyum ve kalsiyum verdi doktorum Bir akşam biri Bir akşam diğeri şeklinde yatmaadan içiyorum Geçti şükür Çok kötü bir durum Baş ucumdaki bardağı tutamıyordm
M-H-16 Busr21 Haftadayım aynı sorun bende de var uyandığım an kolum omzum uyuşmuş oluyor ve dönerken aşırı zorlanıyorum 😖