Yavruhamsi Hanımlar 10 haftalık hamileyim üşüttüm bir haftadır öksürüyorum son iki üç gündür şiddetlendi geceleri uyutmuyor şiddetli öksürük bebeğe zarar verir mi ?
iremss Yavruhamsi şiddetli ve ateş eşlik ediyosa mutlaka doktor görmeli ateş yoksada evde bişeyler yapmayı deneyin haftanz erken bitkisel ne kullanılr bilemiyorm ama bol tavuk sulu çorba vs ile düzenli beslenmeye bakın
ikicocuklubiranne Yavruhamsi aynı durumdayım sürekli değil ama kriz gibi geliyor bir süre öksürüyorum. Ihlamur, çam kozalağı macunu aldım birde Biraz rahatlatıyor
Yavruhamsi iremss ateş yok çok şükür sadece öksürük ve boğaz gıdıklanmalı var yapıyorum birşeyler etki etmiyor bebeğe birşey olmasında başka şeyler deniyim inşallah
DeneyimliAnne Tereyagi erit cezvede az bisey 1-2 yemek kaşığı pekmez at icine hafif fokurdayinca kapat altini ılıyınca ic aksamlari yatmadan bi nebze rahatlatır seni ateşin olursa mutlaka doktora git cok gecmis olsun🙏
Mrvgns Bende öyle bir haftadır sadece öksürük kuru geçmiyor 7 haftalık bebeğim karnımın içi açıyor resmen öksürükten yapmadığı in şey kalmadı buhar makinası iyi geliyor sadece vanaymış takıyrmmmm