tazebiranne_hg04 Kızlar boyum 1.70 elbise diktirdim düğünümüz var bayrama boyunu 1.25 istedim bilekte olmasını istiyorum ama çok mu kısa söylemişim sizce terziler, dikişle uğraşanlar bilirler
[silindi] tazebiranne_hg04 1.25 mantıken diz altında olur. Bilek olmaz. Eğer 45 cm boyun ve kafanız yoksa 😂
Dryglgl tazebiranne_hg04 Benim boyum da 170 boydan olması için 140 cm giyiyorum bilek boy için bence 135 cm olmalı 125 çok kısa kalabilir
tazebiranne_hg04 [silindi] omuzdan ölçüm ile, diken kadına sordum bileğin bir tık üstünde olur dedi 🥺
tazebiranne_hg04 [silindi] bilek üstünde kalıyor biraz mezura ile tam istediğim yerde oluyor anlamadım 😒
tazebiranne_hg04 benimmdunyamm uzaktan dikim eşimle ölçtük mezura ile ama metre ile bakınca sanki bir tık daha kısa gibi mezura ile daha uzundu
benimmdunyamm tazebiranne_hg04 bence elbiseyi al kendin üstünde olctur dönüşü olmayan birşey olur uzuna çare var kisaya yok
tazebiranne_hg04 Selenaysss mkmodatasarım 950 TL ye diktirdim elbise çok güzel ama umarım düdük gibi kalmaz çok moralim bozuldu 😔
Selenaysss tazebiranne_hg04 ölçü işi biraz riskli yani tecrübeli birinin alması ile sizin almanız farklı olabilir aynı hataya yengem de düştü oğluna sünnet icin saten sabahlık diktirdi ölçüyü yanlış aldığı için baya fark vardı umarım içinize siner 🌸
tazebiranne_hg04 benimmdunyamm inşallah son bir Umut yazdım düzeltebilir misiniz diye ama olumsuz olacak gibi ☹️