Merhaba kızlar🌸 bir gün bende buraya doğum hikayemi yazarmıyım diyodum o gün geldi çok şükür 🥰 çok zorlu yollardan geçtim 20. Haftada açıklık ve hunileşme sebebiyle serklaj oldum, doktorum 28. Haftayı bile zor görürüz diyordu çok şükür ben 35+3 de doğum yaptım mucizemi kucağıma aldım🙏 Şuan küvezde biraz solunum sıkıntısı var ama inşallah kısa sürede sağlıkla eve gelir🙏 Biraz doğumdan bahsedeyim🥰 28 mart pazartesi günü her zamanki gibi nst ve kontrolüm vardı hastaneye gidecektim ama o gün karnımda belimde sırtımda çok değişik ağrılar vardı geçmiyordu sürekli artıyordu kahvaltımı bile zor yaptım hastaneye gittik nst de direk sancılar 80 i bile buldu, doktorum senin bu haftaya gelmen bile mucizeydi artık fazla zorlamayalım bebeği alalım dedi, 11 e doğru hastaneye gittim 3 ye doğru doğuma aldılar, spinal sezeryan ile doğum yaptım iğneden aşırı korkuyordum ama hiç korktuğum gibi değilmiş, ilk 3 denemede belimde doğru noktaya denk gelmedi iğne 4. De doğru yere vurdu doktor ve 4 kere denemesine rağmen hiç acı hissetmedim, ayaklarım uyuşmaya başladı beni yatırdılar sol bacağını kaldır dediler baktım hiç his yok o zaman başlıyoruz dediler, doktorum birşey hissediyomusun dedi elini karnıma sürüyodu sanki ama hiç acı yoktu bende hayır dedim sonra 5 dk içinde karnımda çekiştirmeler hissettim ve bikaç saniye sonra ağlama sesi😍 doktorum bebeğimi bana gösterdi ve daha sonra göbek bağını kestiler ben yan tarafta onları izlerken doktor dikişi halletti, doktorumun doğumun pozitif geçmesinde çok etkisi var sürekli şarkılar söyledi ve ameliyathanedekilerde ona eşlik ettiler, duydumki unutmuşsun şarkısı eşliğinde bebeğimi izledim o anları hiç unutamam çok güzel bi duyguydu allah isteyen herkese nasip etsin🙏 En son doktorum serklajını alıcam dedi 2 dk içinde onuda halletti, iyiki beklememişiz sancılardan dolayı artık dikişiini yırtmaya başlamış iyiki almışız bebeği dedi, ama son ana kadar serklaj dikişim duruyordu, serklajlı anneler sakın korkmayın bolca yatın dinlenin ama hep pozitif düşünün bebekleriniz allaha emanet 🙏 çok zor günler geçirdim çok ağladım 3 buçuk ay yattım yemek yerken yere çatalım düşse eğilip alamıyodum eşimin işten gelmesini bekliyodum çok zor günlerdi ama hepsi geçti yani bu bi süreç bitecek ve hepiniz inşallah mutlu sona kavuşacaksınız, serklajlı yakın arkadaşlarımada hep söylediğim gibi, iyi düşünücez iyi olucak🥰🙏