Elfs Ferrum kullanıyorum sıvı şekilde ama afedersiniz dışkımda koyuluk oluyor bu da sıkıntı oluşturuyor sizin kullandığınız Demir ilacı da bunu yapıyor mu? Haplar falan yapmıyorsa ona geçeyim doktorumla görüşüp.
Hamileanne01 Elfs hap kullanıyorum aynı sorunlar oluyor, olmasının sebebi bebeğe gerekli Demir alınıyor fazlası dışkıyla atıldığı için renk koyulaşıyor
haklisinesracim Bu normal hepsi yapıyor dışkıda koyuluk bende demir eksikliği genelde var olan bir problem kullanırdım eskiden de öyle yapardi
haklisinesracim Elfs ferro sanol kullandım kapsül dü ama kaşık şeklinde de kullandım pekmez gibiydi rengi yapısı falan
Elfs Ruveyda_baskapan ben de kabızlık yapmadı da bu olaydan baktığım için ara ara kullanmak istemiyorum çok yanlış ama çok zor oluyor beni çok rahatsız etti. Belki dedim hap formu böyle yapmıyordur onda da oluyormuş.
Elfs Merro uff ya çok üzüldüm şuan belki hap yapmıyordur bu kullandığım şurup şeklinde olduğu için oluyordur diye düşünmüştüm.
Semrasular Elfs bana doktorum hap olanını vermişti ferro ilacının ben 1 kez kullandım daha kullanamadım zehirlenmiş gibi oldum resmen simsiyah zehir kusturdu acile gidecektik az daha doktorumu aradım daha içme dedi sonra.
Senem_88 Elfs Elfs sinfer kullanıyorum ben toz şeklinde direkt ağzınıza döküyorsunuz tadına çok güzel 😃
winterwitch Tüm demir hapları dışkının koyu renkli çıkmasına sebebiyet veriypr. Maalesef yapacak bişey yok :( bende ferrum kullanıyorum