Pinar0 Kızlar bilinen hiçbir alerjim olmamasına rağmen 11. Haftamda başlayan burun tıkanıklığım devam ediyor. Nefesimi tam derin alamıyorum burnum kuruyor. Bu sorunu yaşayan var mı aranızda?
handeozt8 Pinar0 been yaşıyorum eşimlede konuştuk bebek için zaten lazımdı da benim için de alacağız buhar makinesi canım o çok iyi geliyormuş bende birde bahar alerjisi var 3 gündür o başladı yetmezmiş gibi akıntı artı hapşırık makine şart oldu
Minnacksevdack Pinar0 ben hamile kaldığımdan beri yaşıyorum ne yazık ki. Ama benim alerjik rinitim de var. Bir çözüm bulamadım. Hep tıkalı 🥺
Pinar0 Sizin ne zaman başlamıştı. Ben bir de Ankara’da yaşıyorum havanın kuruluğu hepten tetikliyor günlük hayatımı olumsuz etkiliyor. Bol su içiyorum ama fayda yok.
mrcmrc1903 Bende de 10. Haftadan beri devam ediyor. Soğuk buhar makinesi kullanıyorum çok faydası oluyor. Birde okyanus suyu ile temizliyorum.
Beyazguvercin2 Pinar0 ah canım 32 haftalığız hala geçmiyor hala geçmiyor tek çare çaydanlıkta su kaynat başına havlu geçir buharı solu tek açan o çareyi bunda buldum ben her tıkandıkça bunu yapıyorum fayda görüyorum
hannaluins Pinar0 23+3 deyim gebeliğin ilk haftalarinda vardi 4 gundur yine basladi uyumak cok zor yatinca burnum tıkalı başım ağrıyo gecer herhalde bebis iyi olsunda artan hormonlardan herhalde