Yenianne34 23 haftalık hamileyim bebeğimi yaklaşık 2 haftadır net bi şekilde hissediyorum ama bugun sanki böyle daha aşağıda hareket ettikçe özel bölgemde bile hissediyorum acaba bi problem varmıdır
Nily Yenianne34 pozisyondan dolayi korkmayin anneleri Kafa yukarda ayaklar asagidaysa eger kasikta tik tik atma yapiyor. Hatta zaman zaman kasik agrisida yapabilir Bas asagi dondugunde gececek ☺️🙏 tecrubeyle sabit
Haticemustafa Yenianne34 bende 32 haftaligim bazen direk kasiga kasiga vuruyor direk orda hissediyorum bazen gobek deligimin orda bazende kaburagalarima kadr çıkıyor hep degisiyor canm merak etme 🤗 bizi korkutuyolar ama keyifleri nasil olursa oyle hareket ediyor minikler 🤗
Yenianne34 Haticemustafa Nily HakanDuyguGl Kanalicigozde Balbocegim3561 Teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız ❤️ Evet bugun mesela tam göbeğimde hiissediyorum oynak kız korkutuyot annesini ❤️
HakanDuyguGl Evet cnm bende korkuyorum ama aynısını bende bugun hısettım resmen karnımda tık tık atarken bu Sefer resmen rahımde hıssettim koltuktum 21 haftalığım