Zynpasr65 Kızlar adetim bitti eşimle ilişki de hafif sızlama oldu afedersiniz ama idrara çıktım sildiğimde böyle değişik bi akıntı ve hafif kanama lekeleri vardı ne olabilir acaba korktum açıkçası ?
Edabykl Zynpasr65 tahriş olmus olabilir buda biraz kanama leke gibi yapabilir bence endiselencek bisey yok korkmayin 😊
Zynpasr65 Kvser ilişkide ve idrar yaparken sızlama vardı evet böyle sarı değil bira rengi yada daha koyu gibi tarif edemediğim bi akıntıydı ve kan lekeleri vardı
Kvser Zynpasr65 adetiniz tam bitmemiş olabilir ilişki sırasında da rahimde kalan şeyler kanlar eşinin spermleriyle çıkmış olabilir .
Kvser Zynpasr65 canım enfeksiyon veya mantar olabilir idrar yaparken yanma ilişki sırasında acıma hisse varsa bunlar enfeksiyon berlitisi akıntı da sarı diyorsun
Canpolat Zynpasr65 canım idrar yaparken ki yanman idrar yolu enfeksiyonu olabilir ilişkide ki sızlama lekelenme ise tahriş olmuş olabilir içeride kalan parçalar oluyor kan parçaları onlar çıkmış olabilir 😘bol su iç canım birde tuvalete girince önce ellerini yıkayıp tuvalete öyle otur
Zynpasr65 Kvser bu ay femara kullandım 2. Ayım perşembe günü kontrolüm var eğer devam ederse doktora sorarım :(
Kvser Zynpasr65 femara adetin 5. Günü başlıyorsun kullanmaya onun bir etkisi değildir bende gecen ay kullandım . Doktora söyle alttan muayenede görür zaten enfeksiyonu . Enfeksiyonda gebeliğe engel canım dikkat et