Sutlac09 Ruveyda_baskapan ya buütün bebklerin ensesinde var o ben inanmıyorum oladabilir. Benimde varmış oğlumunda var komşunun çocuğuna bakıyorum onda da var😂
Ruveyda_baskapan Sutlac09 bende inanmıyorum valla saçmalık , ama ciğer lekesine karşı bir inancım var 😂
Sweetbabyy Musaa57 bunların hiçbirini bilmiyorum yedim ben elimle tutup bişey olmadı leke konusuna inanmıyorum inş olmaz😂
hukukcuanne_06 Musaa57 canım 18 haftalığım ilk haftalarda beri en sık yediğim şeylerden biri çok şükür her şey yolunda, benim annem özellikle ye zeka yapar diyo😂
guzel_anne1 Musaa57 of çok saçma leke yapar diyen de var ben 29 haftalığım aylardır yiyorum tarlasından alıp
Minnosbaby Musaa57 bende yiyorum canım sadece hemen elini yıka derler bizde sürdüğün yerde leke oluyor kızımın göz kapağında çilek lekesi var kırmızı
zynpckn15 Musaa57 Alakası yok be benim kadar çilek yiyen mi oplumda yedim şükür bişey olmadı şimde de kızım olck daha geçen hafta baya yedim böyle şeylere ünanma yok çilek yersen çillerin olur leke yapar hiç alaksı yok
Kbraylmz1 Musaa57 doğurana kadar çilek yedim hiçte bişey olmadı leke falanda yalan canın ne istiyorsa dozunda ye
Yigit-and-mother Musaa57 ne alakası var hahahah resmen yeme die söylemişler vitamin var meyvede vitamin ya eşinize kıyamadılar bulamaz edemez die bilemiyorum artık ama bana komik geldi onların bu cahilce konuşmaları
Suledagli Musaa57 6 haftalik hamileyim nerdwn baksan 3 kilo çilek yemisimdir canım istiyo diye bebegim çok sağlıklı birsey olmuyor merak etme gönül rahatlığıyla ye