Akrsn EsraYsf bende 35+4 üm ama daha hiçbişeyi hazır değil iyice ağırlaştıö nasıl yapıcam hiçbir fikrim yok hafta sonu almayı düşünüyorum daha ondan sonra yıka ütüle yerleştir çanta hazırla offf yoruldum şimdiden 😔
EsraYsf Fasulyem2 vallahi bende aman iki günlük iş geceden yıkarım sabaha kurur utulerim diyodum ama h8c oyle.olmuyor valla bacim hallet sende bian önce 🙈🤗😇
Fasulyem2 EsraYsf son kargoları bekliyorm insallah halledicem bu hafta cnm evde küçük çocuk da olunca valla günlük işlere anca yetişiyorum 🙈
EsraYsf Alerdinc Vallahi annem çalışıyor kadin hem oruç tutuyor bende diyemiyorum gel de yapalim diye üzülüyorum yoruluyor çok diye kendim yapmaya çalışıyorum vallahi insallah bitecek az kaldı gibi 🙈🤗🥰🌸
ayse-huseyin16 Fasulyem2 evet ben gurbetteyim burda hiç çevremiz yok onun için erken başladım biraz hayırlısı olsun bakalım 😍
Fasulyem2 ayse-huseyin16 gurbet de zordur çok iyi yapmıssın erkenden hazırlamakla:)) benim de bu hamileliğimde hiç yardım eden yoktu maalesef annem şehir dışındaydı geliyo bu hafta ama şimdi de ramazanda onu yormak istemem Allah güç kuvvet versin kendim yapayın insallah :))
zbydslck 36+6 dayım kendime şal bide terlik almam lazım gerisi bitti çok şükür ya. 34. Haftada hazırlamaya başladm. Hepsi bir günde zor oluyor zaten yavaş yavaş yapmak lazım ama geciktirmemek lazım
Fasulyem2 Aselinkooo gözünüz aydıın 🥰 Allah analı babalı büyütsün 🥰 kaç haftalık doğdu herhangi bir erken doğum riskiniz var mıydı cnm?
EsraYsf Aselinkooo AA nasil.oldu canim Rabbım.anali babalı büyütsün aynen öyle bana da diyo herkes baya asagi inmiş karnın diye daha 35+1 iz nerede yaptın doğumunu 🥰
Aselinkooo Fasulyem2 plesenta previa vardı canım 28den beri bol kanamayla 36+4 de doğurdum şükür. Bu hafta 6 kere kanamam oldu daha fazla risk etmek istemediler😊sezeryanle doğum yaptm Teşekkür ederim. Darısı vakti gelince sağlıkla size inşallah 🙏🏻
Neva09 EsraYsf nerdeyse 1 aydır hazır çantam ağırlaşırsam yapmam zor olur diye herşeyi hazırladım sadece ev temizliği kaldı ona da yardımcı çağıracam mecburen yapacak pek kimse olmadığı için.
Fasulyem2 Aselinkooo sağ salim kurtulmuşsun çok şükür darısı bize insallah zamanında doğuralım bi avazda 🥰
Aselinkooo EsraYsf erken doğum riski vardı zaten canım bukadar iyi direndik. 😄 Bunada şükür. Benim karnım yukarıdaydı daha ama zaten sezeryan oldum. 😊 Anlık gelişti gibi bişey. 1 hafta da 6 kere kanamam olunca daha fazla risk etmek istemediler.