Gamze_Krzl Ben 6 haftalık hamileyim bugün kan sulandırıcı iğneye başladım extra olarak coraspirin de kullanıyorum.
Sultannbstrk Gamze_Krzl hamileliğimin başından beri kullanıyorum 32. Haftaya kadar hapı da kullandım sonra hapı kesti doktorum 39. Haftaya gireceğim iğneye haşa devam ediyoruz
Gamze_Krzl minikturtam1 Ayni haftalarda hamileligimz ne guzel rabbim cektigimiz cefanin sefasini sürdürebilmeyi nasip etsin inşallah
Muno22 Gamze_Krzl aynen oluyo bıraz yanmada oluyo galıba arkadaşım her yaptıgında aglıyodu yanıyo dıye ama ıhmal etmeyın kullanmayı cocuk için önemli doguma kadar canınız bıraz acımak ama bebeginizi görünce yasamamiş gıbı oluyo hersey
Ayseee22 25 haftalık hamileyken corona oldum o zaman 15 gün boyunca iğnesini vuruldum koldan vurdum göbek büyüdüğü için hiç bir sıkıntı olmadı
minikturtam1 Gamze_Krzl amin inş. 🤲rabbim saglicakla kucaklarımıza almyı nasıp etsin kimsenin kucagi boş kalmasın 🤲☺️
Kaganimm Ben de 7 haftalığım oksapar ve coraspirin kullanıyorum bazen koldan bazende göbekten yapıyorum iğneyi
DurununAnnesi2403 Haftaya girdim ben de hamileliğin başından beri kullanıyorum hem oksapar hem coraspin sonuna kadar da kullanacağım gibi 🥴🥴🥴🥴🥴
Mustimvemercimegim Benim 2 oglum var birisi 3.5 yasinda diğeri 10 aylik iki hamileliğimde de kullandim doğuma kadar
Denzk Gamze_Krzl ben coraspini 3 gün kullandım kanamam oldu 😳 doktor bıraktırdı şimdi bebek kilo almamış tekrar kullan dedi ama kanama olur diye korkuyorum
Gamze_Krzl Muno22 aynen öyle bu benim 3.gebeligim ama ilkinde bilmiyorduk erken doğum yaptım ve bebegimi kaybettim ikincisinde de erken dogum yaptm ama coraspirin kullanmstm bunda hem igne hem coraspirin insallah sonucu guzel olur 🤗
Muno22 Gamze_Krzl benm arkadaşımında siz gıbıydı aynı üçüncü gebeliginde kullndı o düşük ypıyordu ıkı düşük yaptı arastırdı bazı seylerı yaptırdı kan pırtıllasması oldugunu ıgrendı iğneyi kullndı devamlı suan 50 gunluk olfu bebegı ikiside gayet sağlıklı umarım sızınde sağ saglım gelir 🥰
seda_seda93 Bende 21. Haftaydı sanırım covid oldugum için hem oksapar iğne hemde ecopirin ilaç kullanmaya basladım simdi 26+6 yım devam ediyorum daha ne kadar kullanacağım bilmiyorum