Puki 35+5 haftadayım ve ayaklarım ellerim aşırı derecede şişiyor. Başına gelen var mı? Hareket etsem de aynı etmesem de tuzlu da yemiyorum Bu arada
Glhnss Puki ödem toplaması normal bol su içiyormusunuz birde tansiyon durumunuz nasıl benimde böyle oluyordu ben ödemden kaynaklı diyordum ama gebelik zehirlenmesi çıktı bende
DogaCanan Puki yaklaşık 2-3 haftadır öyleyim . 37+1 im bu arada. Hatta yürürken ayaklarım çok açıyor şişlikten üstüne basamıyorum. Doktorum bol su iç dedi. Normalmiş😣
Limonzeytin Puki Ödem var demekki bol su içip idrarla atmalısınz . Şeker ve tuz kullanmasanz iyi olur. Normal olablr ama vardr bi sebebi ayaklarnızı otururken yatarken sürekli havaya kaldırarak durun yastkla destekleyn.
DogaCanan Glhnss benim tansiyonum hep düşük ödem sanırım benim ki… ama baya acılı geçiyor.😞 yürümek istemiyor insan. Sizintansiyon yüksek miydi? Ne gibi tedavi önerildi? Geçmiş olsun.
Puki Glhnss elimden geldiğince içmeye çalışıyorum 1 bucuk 2 litre bazen fazla da oluyo da genelde 1 bucuk 2 litre
Puki DogaCanan bende kontrole gidince soracam. Aynısı bende de var şişlik ten dolayı penguen gibi yürüyorum
Puki DogaCanan kontrole gidince soracam. Gününe var. Tansiyonu her gittiğimde ölçüyolar normal diyorlar ama
Glhnss DogaCanan benim tansiyon sürekli 14 ve üzerindeydi ödem demekki sizinki şuan tekrar hamileyim Aynı sıkıntı bende de var Ayak üzeri bira fazla kaldığımda Ayak tabaklarım uyulşuyor ve acıyor sanki
DogaCanan Puki bana da düşük çıkınca iyi diyor doktorum yani yükseltense düşük iyi dedi. Herhalde normaldir.
Puki Glhnss otursam da ayakta da dursam hemen sisiyo ve çoraplarım iz yapıyo iyice sıkıyo uyuşuk uyuşuk oluyo ondan sonra
DogaCanan Glhnss benim de hareket az olunca daha da şişiyor ayaklarım özellikle. Galiba ödem evet. Hareket ettikçe şişlik azalıyor ve acım hafifliyor gibi😅 ay çok zor zamanlar yahu… gelecek hafta olsa da sağlıkla doğursam artık diyorum☺️
DogaCanan Nil2736 şişlik evet de o acı yok mu yürümek istemiyorsun. İlk gebeliğim böyle değildi. Bu baya değişik geçiyor. ağrımayan yerim kalmadı bunda😅Allah hepimizin yar yardımcısı olsun🙏🏻🙏🏻