Hbeyzab1 Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor sizinki nasıl ayda bir diyor çevremdeki insanlar sizinkileri merak ettim 🙋🏻♀️
Eylemkurtkaya Hbeyzab1 başlarda testler takipler için 2 hafta da bir çağırması normal 12 haftadan sonra ayda bir 30 dan sonra 3 haftada bir çağırıyor 34 den sonra 2
eylulkbraa Hbeyzab1 kalp atışı duydunuz mu ? Kalp atışından sonra normalde ayda 1 çağırırlar belki ilk zamanlar diye kontrol amaçlıdır son kontrolden sonra Ayda 1 e düşebilir
eylulkbraa Eylemkurtkaya doktordan doktora değişiyor 35. Haftam bitti ayda 1 gittim hep son kontrolde 3 hafta sonra gel gün ayarlayalım dedi :) Normalde haftada 1 olması lazım bu dönemlerde
Hbeyzab1 Eylemkurtkaya benim işime geliyor zaten ilk gebeliğimde kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum hep panik halindeydim Ayda bir olsa günler geçmez 😬
eylulkbraa Hbeyzab1 aynı durum benimde başıma gelmişti endişe etme şimdi kontrollerdir stabil evet ayda 1 gerçekten zaman geçmiyor sonuna geldim hala zaman geçmiyor 😅 elimde olsa 2 günde 1 giderim 😅