Betulsonmez1 benim ilk kızımda da vardı bu bebeğimde de var gebelik kolestazi diyorlar erken doğum riskim var şuan ilk gebeligime gire değerlerim daha yüksek her an doğuma alınabilecek durumdayım kasintim hat safhada idi yine var ama şükür ki ilaçlarla biraz olsun durduruldu şimdi size nasıl kaşıntı oluyor onu anlatayım parmak aralarim kol araları bacak araları ayak tabanları bilekler göğüs arası arada yüzün çukur bölgeleri açık renk dışkı halsizlik yüzde ve gözlerde sararma mevcut ise lütfen direk alt ve ast değerlerinize baktırın çünkü çok ama çok riskli bebeğiniz için sizin için ise karaciğer iflasına kadar yolu var benim değerlerim çok yüksek iken birde basen ve genital bolgem yakın bir yerde yer yer morarmalar oluyor idi bunlar bende ki belirtiler çevremde farklı belirti veren söyleyen hiç duymadım inşallah kolestaz değildir eğer öyleyse ve değerleriniz yüksek se erkenden bebeğinizi alabilirler 36 37 arası doğum olabilir ki olsa da zaten sağlıklı olması yeterli rabbim kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🤲