zeyyzey ilk beta bakıldığında normal tek gebelik ilerleyişi güzel artış dendi 23 Mart’ta gittim tek kese gibi bir görüntü var emin olamıyorum dedi doktorumuz. 5+4 te gittik ikiz kesin üçüncü kesemiz var ama kaybolacak büyük ihtimalle dedi.6+2 de tekrar gittik bir hafta sonrası kalp atışını duymak için ilk başta AA üçüncü kese küçülmüş baya kaybolacak sanki dedi iki bebeğimin kalp atışını duyduk sonra detaylıca bakalım çoğul gebelik dedi bı baktı aa beste üçüncü kese de dolu dedi biz tabii şok olduk 😂 onun da hamdolsun kalp atışını duyduk eşime diyorum ben sürpriz yumurta gibi hissediyorum kendimi diye. Her duyan tüp Bebek mi yaptiniz diye soruyor hayır dedik doğal gebelik doktoruma da ısrarla sordum klomen ve çatlatma iğnesi verdiniz bunlar doğal olmasına engel mi diye aşılama yapılmadı tüp bebek tedavisi görmediğin için tamamen doğal biz sadece desteklemiş olduk gebe kalmanı dedi bu şekilde bir süreç yaşıyoruz. Her ihtimale karşın progestan fitil başladık sabah akşam nasip olursa inşallah 32. haftayı zorlayacagız dedi bakalım Rabbimden hayırlısı diliyorum inşallah şu mübarek günlerde 😇🤲🏻