Yagmur2210 Kizlar bn 36+3 haftadayim bugün doktorum herseyin normal olduğunu söyledi 32 haftada bebek tersti düzelmiş şükür 🤲şuan normal doğum olarak değerlendiriyor hayırlısıyla ins Allah bir sorun olmazsa ama bugün bana günde iki tane hurma ve sabah akşam kekik çayı demleyip icmemi önerdi doğum kolaylastirmak için hurmayı biliyordum ama kekik çayını ilk defa duydum bilen doktoru öneren varmı yada uygulayıp etkisini gören
Esber Bende şuan 36+4 üm bana da doktorum hurma ve ahududu yaprağı çayı içmemi söyledi bugün aldım daha içmeye fırsatım olmadı hurmada yiyorum bakalım
Yagmur2210 Esber ahududu yaprağını da duymuştum bn evet ama kekik çayını ilk defa duydum doktoruma da güveniyorum o ayrı kendi alanında çok uzman. Bir Dr ama sasirdim sadece belki diğer doktorlar da önermiştir diye
Yagmur2210 Mikmikbuk evet ama iyisini yemek lazım bir de her yerin iyi olmuyor bn marketten almıştım kupkuru kötü çıktı birde bn hurmanın her zaman tek sayı olarak tüketildiğini biliyorum 1 3 5 gibi falan çift sayı tüketmemek gerekiyorMuş
Esber Yagmur2210 bende kekiği ilk defa duydum ama doktor sonuçta vardır mutlaka kemiğinde yararı ama sen yine de araştır birkaç yerden daha duyarsan iç zararı olacağını düşünmüyorum
Mikmikbuk Yagmur2210 İyisini yemek daha besleyici olacaktır çok haklısınız. Ama çift tek sayı işi biraz hurafesi bence işin🥰
Yagmur2210 Esber aynn canım bnde sanmyrm ama kimsenin de doktoru önermemis sanırım ikilemde kaldım sanki 😅
Momoztkn Son dönemde ahududu, böğürtlen, kekik çayı öneriyo doktorlar rahim kasılması yaptığı için direk kekik çayı demiştir
Yagmur2210 Momoztkn siz kullandiniz mi yada doktorunuz falanmi önerdi bilginiz var sanırım kimsenin bilgisi olmayınca bnmde kafam karıştı
Momoztkn Yagmur2210 benim doktorum önermedi daha bizim için çok erken ama teyzemin doktoru kekik suyu içmesini söylemişti doğum zamanı
Momoztkn Momoztkn bence günde 2 hurma çok az 28.haftadayım günde 3-4 tane yiyorum ben hurmayı bol yemelisiniz bence bide arkadaşım böğürtlen çayı içmişti
Momoztkn 2anneoluyorum ilk aylarda öyle ama son aylarda Doğumu başlaması için iyi bi şey çünkü bitki çayları rahim kasılması yaptığı için son dönemde doktor önerebiliyo