Ayse254 38+4 olduk tam 9 aylık🐣 son 10 gün ama gelen giden yok hurmalar pilatesler şimdilik fayda etmiyor minik kızım Ela çok nazlı çıktı 🥰
Ayse254 Mikmikbuk perine yapmıyorum ama aklımda 😅 göğüs ucu kremi kullanıyorum başka bir şey yapmıyorum gümüş kapak almadım koruyucu kalkan aldım onu kullanırım doğurunca inşallah 😇
Mikmikbuk Ayse254 bana zor geliyo perine ya. 1i başarısız 1 i yarım denemem oldu daha denicem 😁 gümüş kapak için heralde erkenim bilmiyorum göğüs kremi de ne zaman başladınız ben 36+6 yım. Pilates falan hiç girmedim daha😁
Ayse254 Mikmikbuk 2 aydır kullanıyorum göğüs ucu kremini pilatesi tavsiye ederim çok iyi hissettiriyor 🙃
Ayse254 filtrekahve hiç doğuracak gibi değilim bebiş tam kanalda değil sadece doğum pozisyonunu aldı ağrılar daha başlamadı sanırım daha zamanı var 😅 sizin durumunuz nasıl
Serapmehmet_19 Ayse254 bizimde son 13 apla 😅😅bizde 10 olunca geri sayımı başlatalım bari, şuan gelen giden yok belirti de yok doğum ne zaman olur şüpheli, sağ salim alalım kucağımıza inşallah
filtrekahve Ayse254 Benim yalancı doğum kasılmalarim var ama uzun zamandır var. 32den beri 😁 İlk kızım tam 37de geldi bu kızım nasıl bu zamana kadar durdu hayret ediyorum 😂
iremugurluoglu Benimde son 18 🥶 en son baktığımızda kanala girmemişti. Ama son 18 gün 20 gün kala doğuran bile var buralarda 🙃
Ayse254 Babynisan gelen giden de yok belirti de yok yalancı sancı bile yok 😂😂 bazen vajinama iğne batıyor işte geceleri bebek hareket ettikçe aşağıya baskı oluyor başka da bir şeyim yok 😂