tuanis35 Var mı giden kızlar? Buca kadin dogumla burasi arasinda kaldim. Hastane yeni tertemiz diyorlar. Doğum yapan tanıdığınız var mı? Birde hangi doktor iyidir ?
Aysmnv35 tuanis35 gitmedim ama Doğum yapan bi kaç arkadasım var fazlasıyla temiz ve güzel bi ter olduğunu söylediler biri normal diğeri sezaryen oldu ☺️
Samsunluanne tuanis35 Birkaç kez muayene oldum evet hastane çok temiz doktorda irfan özerdi çok ilgili bir doktor sıra almakta oldukça zor
tuanis35 Aysmnv35 teşekkür ederim canım bende yeni ve temiz diye duydum özele gidiyorum her an fikir değiştirebilirim 😂 kararsızım.
Aysmnv35 tuanis35 bende Ata sağlığa gidiyorum 10 haftalığım zaten bakalım be olacak hakkında hayırlısı olsun insaaalllah hayırlı doğumlarımız olur 🤲🏻☺️
tuanis35 Samsunluanne sen nereye gidiyorsun canım? Benim bir de 31. Haftam kararsız kaldım açıkçası. Haftaya çalışabilir raporu alıcam sonra devam ederim belki diye düşündüm ciglide. İrfan özeri duyuyorum hep bu hastaneyi sorduğum kişilerden.
Samsunluanne tuanis35 sadaya gittim ben ama dogumu orda yapmıcam izmirde yapacak olursam irfan özeri tercih edicem
tuanis35 Aysmnv35 bir tanesi emin beye diğeri de bir bayana gidiyor uzun bir ismi vardı hatirlayamadim