Damlacaa Mlktnc kız aynı benim kese bu fasulye gibi isteeee ay sizde çok tatlısınız maşallah size sağlıkla gelsin bebiş SSS 🥰🌸🤗🤗
Asibel Damlacaa bütün belirtilerim de erkek gibiydi detaylıya kadar 3 kez gittim her seferinde kesin kız mı diye sormuştum 😂 hala değişmedi 26.haftadayım. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi 💖🌸
Gebeyim15 Asibel sizin kese gorunuyor ama icindedeki nokta kadar nasil koyucam resim tarif edermisiniz
Damlacaa Gebeyim15 Google resim yükle yazıp çıkan ilk siteye girin devamı çok basit uygulama tarif ediyor zaten linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsynuz daha sonra otuz sabiye falan sürüyor
Gebeyim15  https://imgyukle.com/i/E7C6fj hadi tahmin edin bakalim sizce cinsiyetimiz ne olucak
Damlacaa Gebeyim15 bu arada benze kız bu bebiş fasulye gibi yaygan duruyorrr , sağlıklı olur inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşallah 🥰🧡
Damlacaa Gebeyim15 aaa evet gerçekten haklısınız cihazdan cihaza değişiyor yurt disinda böyle demek ki acaba doktorunuzun kullandığı cihazı Türkiye’de kullanan var mıdır baya ayrıntılı çok iyi
Gebeyim15 Damlacaa bilmiyorum cihazi da 6 haftaligim bide cok kucuk olmasina ragmen amin insallah hepimizin gonlune gore olsun
Asibel Gebeyim15 tatlı yiyince erkek olur derler mide bulantısı yaşamazsan erkek olur derler bi de rüyamda hep erkek gördüm ama kız oldu 🐣
Gebeyim15 Asibel tatli gorunce benim migdem bulaniyor hayatim limon ve tuzdan ibaret suan tansiyon hastasi olmasam iyidir ve sirtim inanilmaz derecede agriyor