ipekveatlas kızlar sizinde başınıza geldi mi ben özele de gittim devlete de gittim şu an yurtdışındayım hiç bi şekilde bizim bebenin yüzünü göremedim en son yurtdışında ki doktorum şey dedi plasenta bebeğin yüzünü kapatıyo bi tehlike arz etmiyo ama yüzünü göremezsin doğumdan önce dedi çok merak ediyorum hiç renkli fotoğrafımız olmadı. benim gibi olupta gören var mıı acabaa?😂
Lulemom ipekveatlas been 🤣 bizimde öndeydi. Doktor yastık yapmış plasentayı diyodu. Doğumda görebildik hanfendiyi 🙊
incisu ipekveatlas 42 e kadar bekledim 4 günde ayrı kaldık anca görebildim meğer dünyalar tatlısı bi kızım varmış 😍🤩rekor bende sanırım
Dudu_123 ipekveatlas bende 36 dayım oğluşumu hiç göremedim çünkü neden , ne zaman kontrole gitsem eller yüzde 😂🤷🏻♀️Doktorum da diyor artık gerçeğini görürsün inşallah diye 😬😬
Afro-dit ipekveatlas bizim kızın yüzünü plesenta kapatmıyor ama kolu bacağı yetiyor bir net göremedik en net gördüğüm yeri burnu doğsun isiracam burnunu 😂
ipekveatlas Deletedmom727271 valla çok merak ediyorum resmen her gün yüzünü düşünüyorum acaba nasıl bişey diye😂 plasentanın yüzünde olduğunu da 32. haftamda öğrendim resmen ondan önce gittiğim her randevumda umutla acaba yüzünü göstercek mi diyodum😂 doğuma artıkk
ipekveatlas Lulemom ayyy çok heyecanlı aslında bi yandan. nasıl bişeye benzicek zerre fikrim yok😂 hani burnunu dudaklarını falan gösteriyo doktorlar bazen biz hiç göremedik
Lulemom ipekveatlas ben her seferinde söyleniyodum bi fotosu bile yok diye. 🤣 doktor en son 38. Haftada burnuyla ağzının fotosunu vermişti al hevesin kalmasın diye 🤣
ipekveatlas Dudu_123 bizim oğlanda öncesinde hep elini alnına götürürdü dertli dertli dururdu yavrum sonradan öğrendik plasentanın arkasına saklanıyomuş 36 oldum hiç görmedim 😂
ipekveatlas Lulemom ben de ya😂 doktor artık beni yan yatırıyo biseyler yaptırıyo yine göremiyoz siyah beyaz yandan gördüm kafasını o kadar
ipekveatlas Afro-dit ben de yandan gördüm burnunu minik duruyo ama bilemiyorum önden nasıl😂 hayırlısı olsun canım🤍
iremss ipekveatlas ben hiçbir sebep yokken bebem eliyle kapattıpı için doğuma kadar görmedm üstelk 2ye hamileyim bu kızımda aynı şekilde 26 haftadr görmedk
ipekveatlas iremss ben de hep gittğimde yüzünü alnına koyuyodu göremiyoduk sonra belki görürüz diye gittiğimiz her kontrolde yine hüsran😂 hayırlısı olsun
Deva22 ipekveatlas oo biz özel kliniğe gidiyoruz şimdi her hafta kontrolümüz var 3 boyutlu ultrasonla her seferinde uğraşıyor doktor ama burun ve dudak dışında pek bişey göstermedi küçük hanım ☺️ eşim her seferinde kızım bak bir dünya para veriyorum azıcık göster diye evde anlaşma yapıyor ama bizimki de plesantanin arkasında takılıyor doktorumuz en başından söyledi kolay kolay göstermez dedi 37 oldu hala yok gerçekten 🤣
ipekveatlas Deva22 aa aaa sende benden 1 hafta öndesin yine göremediysen ben de hic göremem kesin😂 doğuma büyük kavuşma😍
Tugceelanaz 33 +1 bende daha hiç görmedim ya yüzünü kapatıyor, ya da sırtı dönüktü Şimdi zaten devlete gidiyorum orda birşey gördüğmüz yok , ultrason kağıdı vermiyorlar😅 Doğumda artık 😊