Melos12 Mavistez kuzum oğlumda ufak doğmuştu aksine 2400 doğmuştu 36 Haftada ama doktorda diyor kızın hafif toplu olucak diyede bakalım görücez çarşamba kaç kilo oldu
Mavistez Melos12 ben kiloya da takılan biri değilim ya bebeklerim 2700-2880 doğdu ama normalde ilk ay bebekler 1000gr almsi gerekirken benmkiler ilk ay 2 kilo alıp sonra normal kilo almaya devam ediyor yani ikisndede öyle oldu önemli olan sağlık kuveze girmesin diyorum yani kilo bisekilde doğunca alıyorlar
Eminedmr Mavistez ben en son 29. Haftamda gitmiştim 32 de gel ntsye giriceksin dedi sonraki hafta tekrar gelip ntsye girceksin dedi
Mavistez Eminedmr normalde herkes 32 de nstye girdiğini söylüyor beni nstye göndermeyi ve şaşırdım zaten 😂 acaba bu nasılsa üçüncüyü doğuracak diyip umursamadımiko😂😂
Nesraa_ Mavistez Ben hiç bir sorun olmadığı halde 31. Haftada nstye başladım ama 32 de doktor su ölçümünde azalma görür gibi oldu o yüzden haftaya tekrar gel dedi ben de özellikle her hafta mi gelicem artik dedim ama hayır sadece haftaya gel duruma gore 2 haftada bir gelsen yeter dedi
35lavanta Mavistez Ben 31 de gitmiştim ilk nst çekildi bu cumartesi gittim yine tam 33 haftalık olmuştum yine nst çekildi artık her 2 haftada bir gidicem her seferindede nst çekilecek kızımdada böyle olmuştu zaten 🤔🤔🤷🏻♀️
Semradgn25 Mavistez ben devlete gidiyorum şuan 38 haftaligim 32 den sonra 10 gün sonra gel dedi ve nst ye de girdim sonra haftada bir çağırdı şuan her hafta gidiyorum
Mavistez Tugceelanaz aynen haklısınız özellikle bu grevlerden snra bulmak zorlaştı yoksa buluyordum ben aslında hastanede gittiğimde çok kalabalık olmuyor işimi hemen hallediyorm ama niye böyle anlamadım bu randevu sistemi
kubra-1995 Normal şartlarda 34. Haftada nst başlar ve 2 haftada 1 çağırılır ilk doğumumda bu şekildeydi 2. Ye aynı doktoruma gidiyorum 29 haftadayız şuan aksi durum olmadıkça 34 nst başlayacak
Mavistez kubra-1995 benim gittiğim yerde de 32de başlamış herkes nstye ama bana gerek görmedi bende bişey demedim bakalm zaten gittiğimde artık 36+5 falan olcak alır nstye heralde 😏
Nargiza97 31 nde gittim doktora 34 haftalık hamileyim, doğum ne zaman olur yaklaşık diye sorduğumda 20 Nisan la 10 Mayıs arası ama sen 20 Nisan’da gel NST ye bağlarız seni dedi ilk kez, normal doğum bekliyorum inşallah☺️
Mavistez Nargiza97 hayırlısıyla gelsin inşallah kolay doğum olsun canm benm üçüncü olcak takvime göre normalde 16 Mayıs falan gözüküyor benmde ama Mayıs başında beklemeye baslarim doğumu diye düşünüyorum
Eminedmr Mavistez 🤣🤣kardesim 40. Haftaya kadar girmedi girdikten sonrada ertesi gün doğurdu bence doktorla alakali çünkü ilk gebeligiydi
Nesraa_ Mavistez yüksek ihtimalle benim gittiğim doktor en ufak ayrıntıyı sıkıntı eden biri yani aninda ikinci bir doktor görsün dedi ve yolladı geri geldiğimde tamam şimdi hiçbir sorun yok herşey normal ben yanlış görmüşüm dedi ama yinede haftaya gel göz önünde ol ne olur ne olmaz diye dedi 🙏
kubra-1995 Mavistez muhakkak alır bende 36. Haftada sancı göründü yalancı imiş ondan sonra 2 hafta olmadan 37+6 da doğmuştu oğlum
Annekuzusu_Ayaz Mavistez benimle tarihiniz çok yakın ama bende o zamana kadar kalacağını düşünmüyorum nedense