Fatma27 Kokusu hoşuma gitmeyen herşeyden tiskindim ayranı bile hayatımdan çıkardım bu durumda olan varmı??
Neroizm Fatma27 ben ilk 3 ay kendi kokumdan tiksindim dusa girip duruyordum ama sampuan,sabun filan da midemi bulandiriyordu. Bedenimden cikip yan tarafa oturmak istiyordum belki rahatlarim diye. Gercekten dusmanimin yasamasini istemem.
Gulsummldr Fatma27 kaç haftalıksınız. Genelde en geç 16 gbi geçiyo. Ben aylarca hiçbirşey yiyemedm ama bebek içinde sorun değil. Sizden beslenmiyo henüz. Zorlamayın kendinizi
Betllll Fatma27 normaldir cnm bnde döneri çok severdim bayılırdım hatta 4 ay boyunca döner et gbi hiç bişey yiyemedim sonra zorla zorlaya yedim bebeğimin vitamine ihtiyacı vardı gerçi geçiyo diyolar kişiye göre değişiyomuş
Yesimalmila ben de ilk 4 ay sut yogurt yumurta tavuk daha sayamadığım bir cok seyden tiksindim. 4 ayi kahvaltiyla meyveyle gecistirdim sonradan gecti umarim seninde öyle olur
Yesimalmila Fatma27 tavugu falan baskasina pisirt ben öyle olunca yiyebiliyodum. İnşallah normale donersin ilerleyen haftalarda
Fatma27 Neroizm Hıh işte tamda öyleyim yakınlarımın kokusundan bile tiskinir oldum kimseyi öpmüyorum bile bu yüzden inşallah geçer bu durum gerçekten çok zor
Yesimalmila Neroizm off su ara bende yaşıyorum sanki kendi kokum degil de baskasinin kokusu surekli duşa girmekten yoruldum korkuyorum artik banyoda duscem diye ciddi anlamda banyoda zaman geçiriyorum
Neroizm Fatma27 benim 12. Haftamda filan yok oldu birden. Hic gecmeyecek gibi geliyor ama sonra geciyor merak etmeyin.
Neroizm Yesimalmila bir de suya ne kadar girilirse o kadar cildin ph dengesi bozuluyor. Catlamaniz da daha hizli olur bilginiz olsun. Sac dokulmeniz artabilir. O yuzden cok iyi bakmaniz lazim cildinize
Flz Ben balık ceviz süt yumurta soğan sarımsak ve salçalı yemeklerden tiksinmiştim 😳 Şimdi balık ve ceviz hariç hepsini yiyebiliyorum geçer yani 😇😇