Zisanince Deletedmom_7 yarın gidicem devlete gidiyorum bu bebeğimde önceki bebeğim ağır kalp hastası olup vefat etti diye bakalım rica edicem yarın ona da moral olur
181019 Zisanince allahım acil şifalar versin inşallah çok üzüldüm Allah kimseye dermansız hastalık vermesin inşallah
Serpilicden Zisanince allah şifa versin benim kayınvalideme de 3 hafta önce karaciğer kanseri teşhisi konuldu ve şuna ameliyat edilemiyor tümör büyüklüğünden dolayı bende 40 haftalık hamileyim kayınvalidemi de ayrı bir severim nerede bir şifa bekleyen varsa allah tez zamanda şifasını versin amin
Nehirimmmmm Zisanince Rabbim bu mübarek ayın hürmetine inşallah şifa verir , bende kayınvalidemi seviyorum çok iyi anlıyorum o yüzden sizi, dua edelim inşallah sağlığına kavuşur 🤲🤲🤲🤲📿
Nergisssadyamn Zisanince Allah şifa versin benim annem de kanserdi son evresin de kemoterapi vermiyorlar ilaç verdiklerine göre bir umut var bizde o da yoktu o yüzden içini ferah tut kötü bir şey getirme aklına olumlu düşün olumlu olsun
Hilalaktscbk Zisanince Allah acil şifalar versin inşaallah yeni doğacak bebeğin sevinci ayakta tutar annenizi. Rabbım iyi insanlara güzel ömürler versin inşaallah. Burada bir sürü hikaye duyarken belli ki sizin anneniz iyi bir insanmış yazdıklarınızdan hisleriniz geçiyor insana.