Geçen sene kızım doğdu ağır kalp hastası onun peşine hastanelerdeydik bu ekimde vefat etti 4,5 aylıkken onun vefatı üzerine kayınvalidem adeta yıkıldı üzüntüden çöktü çünkü kendi de bir kızını 8 gğnlükken kalpten kaybetmişti ve kızımı kendi kızı belledi sabah akşam yanımdaydı onla vakit geçiriyordu devamlı şimdi bir daha hamileyim 4,5 aylık ve Buda kızmış tam sevindik derken kayınvalidem önceden göğüs kanseri geçirmiş göğsünün biri yok kızımdan sonra çöküntüye uğradı üzüntüden yeniden kanser oldu 3. Evre bitmek üzere çok hızlı yayılmış metastaz yapıp yavruluyormuş kanser bu gün sonucu çıktı
Küçük hücreli karsinom tanısı koyuldu kemoterapi görücek hastanede daha haberi yok umarım işe yarar yaramazsa doktorlar 9 ila 12 ay ömür biçmiş adeta yıkıldım annem gibi oldu eşimden çok beni tuttu bana destek oldu çok üzülüyorum devamlı dua editörüm işe yarasın diye sizde dua edermisiniz rabbim sağlık sıhhat versin eski sağlığına kavuştursun demeniz bile yeterli benim için gönülden yine bir çıkmazdayız 😔😔🤲
Eşime mi üzüleyim bu ekimde yavrumuzu kaybettik şimdi annesi kayınvalideme mi üzüleyim 😔