Asli_k Minnosunannesi_2 yaa canım benim inşallah herşey gönlünce olsn kürtaj olmasaydım bende doğum günü zamanlarımda bebeğimin cinsiyetini öğrenmiş olacaktım hayırlısı böyleymiş diyelim inşallah sana kısmet olur böyle güzel bi süprizi yapabilmek
gulsahgk 10 nisan. 3 4 gün önce yaptım tabi çok erkendi negatif çıktı. Yarın yine yapıcam dayanamadım yine 🤷🏻♀️ Belim sırtım çok ağrıyor göğüs hassasiyeti var ve inannılmaz duygusalım. Büyük ihtimal yine negatif çıkıcak ama bakalım 😄
Asli_k gulsahgk bir umuttur yaşamak 😅😅 allah bu ay hepimizd iki çizgiyi görmeyi nasip etsin bana geliyorlar bazen erken yapcam diyorım bazende yok gününde diyorum bazende bekliyim 2 gün sonra yapıyım diyorum valla napcağımı şaşırdım😅
Asli_k Pepecura ya böyle durumlarda regli de gecikiyor vücut dengesi de bozuluyor bilemiyorum ki canım bence bekle ne olur ne olmaz bekle yine de
Asli_k Mucizebekliyorum2 yumurtlamadan sonra benimde göğüslerimdeki damarlar çekiliyor gibi oluyor hassaslaştı baya. Ara ara kasıklarım ve belim sızlıyor ama yine de işte evet bu kesin hamilelikten diyemiyorm günümde yapacağım ben ya
Mucizebekliyorum2 Asli_k bende günüm geçmeden yapmam bir diyorum var bir diyorum yok inşallah vardır ama yaa🥺
Asli_k Bebegimizolsundu canım belirtiler herkeste farklıdır benim ilk hamileliğimde kusma diye bişey yaşamamıştım ama kasıklarım ve belim inanılmaz ağrıyordu. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Bebegimizolsundu Asli_k canım benim iki tane var evladım hiç belirti yaşamadım karnım şişti doğurdum o kadar yani ikinci hele günümü bile bilmiyordum 😂
gulsahgk Asli_k 3 5 tane test aldım adet görene kadar yapıcam. Bu ilk denememiz zaten o yüzden heyecana kapılıyorum 😄 bidahaki ay sakinleşirim. Aminnn inşallah 💞
Susu21 Testi pozitif olanlar ilk bize haber versin . İsteyen 1 kişi bile hamile olsa o kadar mutlu oluyorum ki hadi bakalım bu ayın yeni anne adayı kimler olacak . Olamayanlar için de yep yeni bir ay başlıyor 🤰🤍
trr4457 Susu21 benim bat 9 nisan testim silik pozitif ama insan bu erken gebelik testlerine de güvenemiyor bilmiyorum ki inşallah günüm geçer 🙈
Minnosunannesi_2 İki gün kaldı kızlar çok heyecanlıyım ayın 9 unda mi yapicaksiniz test yoksa gecikincemi
Bebegimizolsundu Minnosunannesi_2 benim de dokuzu yarın test alıp yapmayı düşünüyorum canım dayanamıcam çıkmazsa da umut etmem adeti beklerim diyorum arkadaşın çıkmış pozitif 😴
Asli_k Mucizebekliyorum2 yarın regli günüm ve annemdeyim cenaze vardı pazara kadar da burdayım yapmayacağım inat ettim pazar gününe kadar yapmicam 😞
Susu21 trr4457 benimde 10 nisan kendi kendimi durduruyorum sabret az kaldı diye yemin ederim şu erken gebelik testine giden para hiçbir şeye gitmedi .