Eminedmr Askiletotomsu cok şükür detaylida goremedigim bebegimi her ay doktorum renkli olarak gosterip veriyor
heleninannesi06 Askiletotomsu ben göremiyorum çünkü inatçı kızım hiç açmıyor suratını 😃 o ultrason kağıtlarına çok özeniyorum
Askiletotomsu burcuruli siz özellikle mi renkliye giriyorsunuz Bizim doktorumuz (özelde) siyah beyaz veriyor hep 🤷
user124578 Askiletotomsu detaylıda zorla yandan azıcık bir fotoğraf cekti ama o günden beri göstermiyor kendini bir daha göremedik hiç sürekli arkaya dönüyor suratı kapalı oluyor
Askiletotomsu user124578 😂 ay bari devlette gideyim detayliya Detaylıda bebeği görürüm sanıyordum goremicem gibi Boşa para kaptirmayim bari
minik22 Askiletotomsu yok bacım detaylıda yüzünü kapattı iki eliyle bizim normal doktorumuzun cihazı da renkli 3 boyutlu 32 olduk hala eli yüzünde cinsiyeti de zorla gördük zaten 😒
user124578 Askiletotomsu ben gordum ama dediğim gibi yandan görebildim benim kızlarım ikiside nazlı pek göstermeyi sevmiyorlar ilkinde böyleydi ama kimisi de resmen karnın içine fotoğraf makinesi konmuş gibi poz veriyor 😂
Biroglanannesiii Askiletotomsu benimki de hep bulanık hareket ediyor ne zaman çekmek istese durmuyor bi tane var onda da bulanık bulanık çıkmış 😂